Drone Black Friday 2024

Drones worden steeds populairder. Als je je nog afvraagt wat een drone is; een drone is een ‘onbemand luchtvaartuig zonder piloot aan boord’. Zo kun je er vanaf grote hoogte in combinatie met een camera prachtige foto’s en video’s mee maken. Dit biedt weer een totaal nieuw perspectief! Ben jij al klaar voor het maken van next level foto’s en video’s? Check dan zeker even de Black Friday Drone deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday drone

Drones bestaan in allerlei vormen en maten. Je hebt bijvoorbeeld een quadcopter, een hexacopter en een octocopter. Het verschil zit hier in het aantal propellers. Hierbij zijn de meest toonaangevende merken in de drone industrie Parrot en Dji. Daarbij kan een drone tussen de €300,- en €3.000,- kosten. Dat is niet niks en daarom is Black Friday een mooie uitkomst!

Voorspellingen voor Black Friday drone 2022

Als we kijken naar camera deals van voorgaande jaren, ziet Black Friday 2024 er rooskleurig uit voor de drone. Vorig jaren ontving je bijvoorbeeld tot wel 70% korting op o.a. camera’s en televisies bij Kamera Express. Daarom verwachten we dit jaar soortgelijke acties!

Drone Black Friday deals van eerdere edities

We blikken met jullie terug naar camera aanbiedingen van voorgaande jaren, waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden:

  • Tot 70% korting op video & audio apparatuur bij Fotokonijnenberg;
  • 34% korting op de Netatmo slimme buitencamera bij Gamma;
  • 47% korting op de Minishot Compact camera bij wehkamp;
  • Tot 70% korting op o.a. camera’s en TV’s bij Kamera Express.

Drone kopen

Er zijn dus veel verschillende drones, maar ook veel verschillende aanbieders van drones. Voordat je een drone koopt is het handig om wat onderzoek te doen om goed te weten wat voor jouw de beste keus is. Voordelige drones zijn vaak aan te schaffen bij winkels zoals Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Dus houd deze winkels ook in je achterhoofd tijdens Black Friday.

Huidige deals en acties

Voor de huidige drone aanbieding kun je ons deal– en winkeloverzicht checken. En wie weet stuur jij binnenkort je eerste vliegende (video)camera de lucht in en maak je waanzinnige content.