AO Black Friday 2024

Black Friday AO.nl
De Black Friday 2024 deals van AO zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij AO

Gratis thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt | Gratis recycling van je oude apparaat | Aansluit- en installatieservices | Score van 9+ uit 10

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday AO

Afgelopen jaren gaf AO gedurende 4 dagen hoge korting op koelkasten, wasmachines, vaatwassers en heel veel andere elektronica en witgoed apparaten.

Over AO

AO is de grootste online retailer van consumentenelektronica in Engeland en is nu ook actief in Nederland! Met een uitgebreid assortiment, van wasmachines tot draadloze speakers en televisies, AO brengt ´s werelds bekendste merken samen in één webshop. Bij AO staat de klant centraal, hun bezorgers en klantenservicemedewerkers gaan net dat stapje verder. Zo wordt je nieuwe droger of wasmachine altijd geplaatst waar jij hem wilt hebben, ook als dat op zolder is. Vrijstaande wasmachines en vaatwassers sluiten ze bovendien direct voor je aan, helemaal gratis! Tegen een kleine vergoeding installeren ze ook andere apparatuur zoals inbouwkoelkasten of sluiten jouw nieuwe fornuis aan op de gasleiding. Het oude apparaat nemen ze daarna voor je mee terug, daar heb je geen omkijken meer naar.

Kortom, de klantenservicemedewerkers van AO staan 7 dagen per week voor je klaar. Heb je het product dat je aan wilt schaffen ergens anders goedkoper gezien? AO past haar prijzen daarop aan, waardoor je bij AO gegarandeerd de allerlaagste prijs voor je nieuwe aanwinst betaald! Daarnaast biedt AO de mogelijkheid om je product binnen 30 dagen na aankoop gratis retourneren wanneer je van gedachte veranderd. Uiteraard kun je deze topservice ook tijdens Black Friday 2024 verwachten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste Black Friday deals!