Black Friday Google Nest Audio header
Google Nest Audio Black Friday Productfoto

Google Nest Audio Black Friday 2024

Google brengt eindelijk de nieuwe Google Nest Audio uit! De speaker is de opvolger van de Google Home. De Nest Audio heeft daarbij wel een ander ontwerp en beschikt over een beter geluid dan haar voorganger. De kans op kortingen op deze nieuwe speaker is minder groot dan op de Google Home, doordat hij pas sinds dit jaar op de markt is. Maar het blijft zeker interessant om de Google Nest Audio Black Friday aanbiedingen te checken!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Google Nest Audio

De Google Nest Audio krijgt een aantal nieuwe functies om het geluid aan te passen. Ook heeft deze nieuwe speaker meer volume en een sterkere bas dan de Google Home. De Nest Audio is begin oktober 2020 uitgebracht en kost €99,-. Voor meer voordeel en kortingen, kun je altijd de Black Friday aanbiedingen checken! Dus pak je kans!

Voorspellingen voor Google Nest Black Friday 2024

De speakers van Google worden ieder jaar tijdens Black Friday weer flink in de aanbieding gegooid. We verwachten dat de Google Home, Google Home mini en de Google Nest mini flink afgeprijsd gaan worden tijdens Black Friday 2024. En wie weet staat er ook een mooie deal tussen betreft de Google Nest Audio! Tijdens voorgaande edities ontving je bijvoorbeeld 50% korting op de Google Home Mini bij Koopjedeal.

Google Nest Audio Black Friday deals van eerdere edities

Natuurlijk konden er eerder nog geen aanbiedingen worden weergegeven voor de nieuwe Google Nest Audio. Daarom kijken we terug naar aanbiedingen van haar voorgangers:

  • 50% korting op de Google Home mini bij Koopjedeal;
  • 31% korting op de Google Home Hub bij FNAC;
  • 41% korting op de Google Nest mini bij FNAC;
  • 36% korting op de Google Home bij Bol.com.

Google Nest mini

De Google Nest Mini is een redelijk nieuwe slimme speaker. Deze speaker dient als jouw persoonlijke virtuele assistent. Zo kun je de Nest Mini het nieuws laten voorlezen, je Netflix-show laten starten of je lampen laten bedienen. Wat is de moderne technologie toch mooi hè!

Google Nest Hub

Ook de google Nest Hub hoort in het rijtje van slimme speakers thuis. De Hub bevat een kleine display, waarop je bijvoorbeeld het weer of je zoekopdrachten kunt zien. Dit display is te bedienen met je vingers, door de aanwezigheid van een touchscreen. De Google Nest hub wordt gezien als de centrale commandopost voor de rest van jouw Nest-familie!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al graag wilt weten welke Google speakers er in de aanbieding zijn, dan kun je de huidige actie al checken in ons winkel– en dealoverzicht!