De beste Black Friday 2021 deals: dit is wat je kunt verwachten

Wat te verwachten van Black Friday 2021 Header

Door: Redactie BlackFridayNederland

Publicatiedatum: 29-10-2021

4 minuten leestijd

Ontdek hier de beste Black Friday deals voor 2021 in Nederland!

Het is dan eindelijk bijna zover… Black Friday staat om de hoek! Vrijdag 26 november is dé dag van de waanzinnige kortingen weer aangebroken. We verwachten zelfs de hele week vanaf 19 november te kunnen genieten van de fantastische Black Friday deals.

Maar op welke deals moet je nu letten? Er wordt tegenwoordig zo’n groot assortiment aangeboden, dat je makkelijk de weg kwijtraakt. Bijna elke winkel doet mee en begraaft je onder een stortvloed aan kortingspercentages, combideals, stapelkortingen etc. In dit artikel geven we jou een handvat om goed voorbereid Black Friday 2024 te beginnen.

We geven een overzicht van populaire producten waarvan wij verwachten dat die het beste uit de verf gaan komen tijdens Black Friday 2024.

Verwachtingen beste Black Friday deals 2021

1. Nintendo Switch

Nintendo Switch Black Friday 2024

Op de eerste plek staat de Nintendo Switch. Hiermee bedoelen we het originele model. Aangezien dit jaar de Nintendo Switch OLED is uitgebracht, zijn er veel winkels die het voorgaande model maar al te graag afprijzen. Je ontving afgelopen jaar al 20% korting op de Nintendo Switch 2019 en dit jaar gaan de kortingspercentages alleen maar hoger zijn. 

2. iPhone 12

De deals op de iPhone 12 gaan dit jaar ook zeker niet tegenvallen. Zoals we allemaal weten, is er dit jaar de iPhone 13 uitgebracht door Apple. En wat betekent dit voor haar voorgangers? Juist! Flinke kortingen! Bij de uitgave van de iPhone 12 liepen de kortingen op de iPhone 11 tot 25% op. Voor Black Friday 2024 verwachten we dit kortingspercentage dus voor het iPhone 12-model.

3. Samsung Galaxy S21 FE

De Samsung Galaxy S21 FE staat in dit rijtje omdat de S20 FE tijdens de voorgaande Black Friday editie flink afgeprijsd werd. We verwachten dat dit voor de S21 FE dit jaar niet anders gaat zijn. Het Fan Edition model is de voordeligere versie van de Samsung Galaxy S21. Maar tijdens Black Friday wordt de telefoon nóg voordeliger.

4. Sonos One

Sonos One voorspelling

De populaire luidspreker van Sonos: de Sonos One is ook slim om tijdens Black Friday aan te schaffen. Waarom? Omdat deze redelijk prijzige speaker dan een stuk minder prijzig wordt. Afgelopen jaar ontving je al tot 33% korting op deze luidspreker, dus laat staan wat je dit jaar kan verwachten.

5. AirPods 2

Ook voor de AirPods heeft Apple een nieuwe versie uitgebracht in 2021, namelijk de AirPods 3! Deze nieuwe versie zorgt er wederom voor dat de kortingen op de voorgaande AirPods gaan stijgen. Zo verwachten we tientallen procenten korting op de AirPods 1 & 2 en de AirPods Pro.

6. Fashion

Fashion is ook ieder jaar een populaire categorie tijdens Black Friday. Zo zijn er veel winkels die tot wel 30% korting weggeven op heel veel merken. Winkels als de Bijenkorf, wehkamp, ZARA, H&M en Nike zijn voorbeelden die dit jaar zeker zulke winkelacties kunnen gaan organiseren. Bekijk alle deelnemende winkels in ons winkeloverzicht.

7. PlayStation 4

Tenslotte verwachten wij ook dat de PlayStation 4 voordeliger dan ooit gaat zijn eind november. Door de uitgave van de PS5 willen winkels ook weer van de voorgangers af. En we weten allemaal hoe je dit het beste doet in Nederland. Door de prijzen omlaag te gooien natuurlijk.

Wil je weten welke producten het best verkocht zijn tijdens Black Friday 2020? Lees dit in het artikel ‘Beste verkochte producten tijdens Black Friday 2020’.

Nog meer voorspellingen lezen voor aankomende Black Friday? Lees dan het artikel ‘Voorspellingen voor Black Friday 2024’.