Beste verkochte producten tijdens Black Friday 2020

blog Best verkochte producten BF2020 header

Om een goed beeld te krijgen van wat je tijdens Black Friday 2024 te wachten staat, is het interessant om de beste verkochte producten tijdens Black Friday 2020 te bekijken. Black Friday 2020 was weer spectaculair en in deze blog geven wij een overzicht van de populairste producten.

Nintendo Switch & Nintendo Switch Fortnite

Afgelopen Black Friday editie vlogen de Nintendo Switches over de toonbank. Zo werd de Nintendo Switch grijs en de Nintendo Switch Fortnite het voordeligst verkocht bij Bol.com en MediaMarkt. Bij deze winkels kon je de console tijdens Black Friday kopen voor €329,-. Dit vonden veel mensen een koopje en dit zag je dan ook terug in de sales. We verwachten voor Black Friday 2024 weer een soortgelijke deal bij aanbieders als Coolblue en Amazon.

AirPods Pro & AirPods 2

Ook de AirPods Pro en de AirPods 2 werden afgelopen jaar veel verkocht. In deze categorie werden Bol.com,MediaMarkt en Amazon zeker als de kartrekkers gezien. Zo ontving je tot 37% korting op de AirPods 2  bij Bol.com en MediaMarkt. Op de AirPods Pro ontving je 31% korting bij Amazon. Er kon gezien worden dat deze drie winkels de gehele dag met elkaar aan het concurreren waren. Dus dit betekent dat de prijzen per uur kunnen verschillen. We raden aan tijdens Black Friday op 26 november een dagje vrij te nemen, zodat je zeker bent van de goedkoopste prijs.

Sonos One & Sonos One SL

De luidsprekers van Sonos zijn krachtig en kamer vullend. Dat is ook de reden dat ze afgelopen Black Friday editie hard gingen. Zowel de Sonos One en de Sonos One SL werden voordelig verkocht bij Bol.com. Je ontving 26% korting op de Sonos One en 35% korting op de Sonos SL. We verwachten tijdens Black Friday 2024 meerdere Sonos apparaten in de aanbieding te ontvangen. Voorbeelden van artikelen zijn: de Sonos Beam, de Sonos Arc of de Sonos Play 5. Bepaal nu alvast jouw favoriete Sonos product. Daarmee ben je goed voorbereid voor Black Friday 2024. 

iPhone 11

Afgelopen jaar werd de iPhone 11 veel verkocht. Dit is natuurlijk logisch, omdat de iPhone 12 daar nét voor werd uitgebracht. Je ontving bijvoorbeeld bij Vodafone tot €433,- korting op de iPhone 11 64 GB. Voor Black Friday 2024 verwachten we nóg hogere kortingen op dit model. Misschien ontvangen we zelfs hoge korting op de iPhone 12? Houd de Apple deals goed in de gaten voor de beste deals op de iPhone 11 & 12!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.