Waar kun je het beste de AirPods kopen?

blog waar Airpods kopen header
2 minuten leestijd

De AirPods zijn de populaire draadloze oortjes van Apple. Het merk startte met het uitbrengen van de AirPods 1 en op dit moment zijn er al meerdere versies op de markt. Zo heb je ook de AirPods 2 met normale oplaadcase, de AirPods 2 met draadloze oplaadcase en de AirPods Pro. De verschillende AirPods zijn bij een aantal winkels verkrijgbaar. In deze blog lees je waar je de oortjes het beste kunt kopen.

AirPods bij Coolblue

Coolblue is een winkel die de nieuwste Apple producten altijd als een van de eerste in hun webshop heeft. De winkel brengt ook leuke vlogs uit met alle specificaties van deze nieuwe producten. Zo vind je er bijvoorbeeld een filmpje over alle voordelen van de AirPods Pro. Bij Coolblue kun je terecht voor een garantie en service op jouw Apple producten. 

AirPods bij Bol.com

Bol.com is ook graag op tijd met het aanbieden van de nieuwste Apple producten. Bij deze webshop zie je regelmatig mooie kortingen voorbij komen op Apple artikelen. Zo ontving je bijvoorbeeld afgelopen jaar tijdens Black Friday 31% korting op de AirPods 2 met normale oplaadcase. 

AirPods bij de MediaMarkt

Ook de MediaMarkt is een goede winkel om jouw AirPods aan te schaffen. Het fijne aan de MediaMarkt is dat je fysiek in de winkels langs kunt gaan, waardoor je makkelijk kunt vergelijken en om advies kunt vragen van een medewerker. Natuurlijk bestaat er bij de MediaMarkt ook de mogelijkheid om online te bestellen. 

AirPods bij Amazon 

Tenslotte is Amazon een belangrijke gegadigde als het om Apple producten gaat. Deze webshop is nog niet heel lang actief in Nederland, maar we kunnen de winkel nu al niet meer missen. Amazon geeft vaak flinke kortingen weg op bijvoorbeeld iPads, iPhones en AirPods. Zo ontving je tijdens Black Friday 2020 37% korting op de Apple AirPods met oplaadcase. 

Er zijn verschillende winkels die AirPods aanbieden, maar de bovenstaande winkels zijn absoluut betrouwbaar en hebben een goede service. Je koopt namelijk AirPods niet zomaar en je wil natuurlijk wel zeker van jouw aankoop zijn. 

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.