Sonos Beam, Sonos One of Sonos Arc kopen?

blog sonos arc sonos one sonos beam header
2 minuten leestijd

Sonos brengt ieder jaar weer geweldig audio-apparatuur uit, maar het is soms lastig te bepalen welk product nu bij jou past. Daarom leggen wij in deze blog uit wat de belangrijkste voor- en nadelen van de populaire producten de Sonos Beam, de Sonos One en de Sonos Arc zijn. 

De Sonos Beam

De Sonos Beam lijkt op het eerste gezicht een kleine soundbar, maar laat je niet misleiden door het formaat. Het geluid van deze soundbar is ontzettend krachtig en kan dan ook een hele kamer vullen. De Beam heeft een Amazon Alexa-stemassistent, waardoor de soundbar middels deze assistent bediend kan worden. De Beam is gemakkelijk uit te breiden met andere Sonos-speakers zoals de Sonos One of de Sonos Play 5. De nadelen van deze speaker zijn dat een mogelijke subwoofer erg duur is en dat de luidspreker geen Bluetooth heeft. Natuurlijk kan er wel verbonden worden met de WiFi. 

De Sonos One

De Sonos One is ideaal als bediening voor meerdere Sonos speakers. Je kunt de Sonos One namelijk spraakopdrachten geven die gelden voor al deze speakers. Natuurlijk is de Sonos One op zichzelf ook een luidspreker met een magisch meerkamergeluid. Op dit moment is de spraakherkenning geïntegreerd met Alexa, maar in de toekomst heeft Sonos ook beloofd dat Google Assistant en Apple AirPlay 2 compatibel worden. Het nadeel aan deze spraakopdrachten bij Sonos is dat je de opdrachten slechts aan enkele streamingdiensten kunt geven. 

De Sonos Arc

De Sonos Arc is absoluut een krachtige soundbar. Deze soundbar geeft ondersteuning voor Dolby Atmos en heeft ook een stemassistent. Er zijn twee nadelen aan dit artikel, dat is namelijk de dure prijs en het feit dat de speaker alleen werkt met een dure Sonos-subwoofer. Daar staat wel tegenover dat de Arc een krachtige bas heeft met een groot geluidsveld. Ook is de Arc makkelijk uit te breiden. Je moet zelf bepalen of je de voordelen vindt opwegen tegenover de nadelen.

Nu de belangrijkste voor- en nadelen onder elkaar staan geformuleerd kun je een weloverwogen keuze maken in het aanschaffen van jouw nieuwe speaker/soundbar. De aanbiedingen zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.