Voorspellingen voor Black Friday 2021

blog voorspellingen black friday 2020 header

Black Friday is nu al een aantal jaar een echt fenomeen binnen Nederland. Je kunt er niet meer omheen en bijna iedere winkel doet dan ook mee. We zijn er zeker van dat Black Friday 2024 de afgelopen Black Friday editie gaat overtreffen. Vooral de grote webshops beginnen al vroeg met de voorbereidingen van hun spectaculaire deals. Wij moeten nog even wachten tot we op de hoogte gesteld gaan worden van deze aanbiedingen, maar het kan niet anders dan dat ze zeker de moeite waard gaan zijn.  Check daarom hier onze voorspellingen voor Black Friday 2024.

Nog hogere kortingen op Apple, PlayStation Nintendo & Xbox

Afgelopen jaar zijn er toffe nieuwe producten uitgebracht van de merken Apple, PlayStation, Nintendo en Xbox. Zo is er bijvoorbeeld de PS5, de Nintendo Switch met oledscherm en de iPhone 12 uitgebracht. Tijdens de voorgaande Black Friday editie waren de kortingen op deze nieuwe producten nog mager of simpel weg niet omdat ze nog niet op de markt waren. Maar Black Friday 2024 gaat hier verandering in brengen. Voor dit jaar verwachten we mooie kortingen vanuit winkels als Coolblue, Amazon, Bol.com en MediaMarkt. Ook de kortingen op de voorgangers van de zojuist uitgebrachte items worden wel heel voordelig. Zo maken de Ps4, de iPhone 10 & 11 en de Xbox One veel kans op kortingen en combideals. Met combideals bedoelen we dat jij bijvoorbeeld een PS4 in combinatie met controllers en een game ontvangt. Wij raden jullie aan bovenstaande merken zeker te blijven checken tijdens Black Friday. En wees er snel bij want de producten zijn hééél populair.

Pre-Black Friday sales en Black Week

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november 2021. Alleen het wordt tegenwoordig niet meer een enkele dag gevierd. Zo zijn er winkels die hun Pre-Black Friday sales al starten vanaf Singles Day op 11 november. Of winkels die flinke kortingen weggeven naar de aanloop van Black Friday. Na de Pre-Black Friday deals worden er speciale aanbiedingen georganiseerd in de Black Week. De Black Week start op maandag 22 november en loopt door t/m Cyber Monday, op maandag 29 november. Als we het zo snel berekenen, kun je dus circa 2,5 week profiteren van de beste prijzen. Dit betekent dat we helemaal niet zo lang meer hoeven te wachten. Yay!

Veel korting op Apple, elektronica & games

We verwachten voornamelijk hoge kortingen op productcategorieën als Apple, elektronica en games. Afgelopen edities vlogen de kortingen namelijk de pan uit. Zo ontving je bijvoorbeeld 24% korting op de Apple Watch 4 bij Amazon of 42% korting op de OMEN X Emperium Gamingdisplay bij HP. Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn deze categorieën alleen maar populairder geworden en daar spelen winkels op in. Winkels die daarbij slim zijn om in de gaten te houden zijn o.a. Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Deals die we in Black Friday 2024 verwachten zijn vooral op de merken als PlayStation, Xbox en Apple.

Groeiend aanbod aan online winkels

Geen enkele winkel in Nederland kan nog om Black Friday heen. Er sluiten steeds meer winkels aan bij het fenomeen. Voor Black Friday 2024 verwachten we vooral online aanbiedingen te ontvangen. Hierdoor hoef je niet eens van jouw bank af te komen, maar kun je makkelijk het internet afstruinen op zoek naar de beste prijzen. Dit scheelt uren in de rij staan, betaald parkeren en het ‘vechten’ om de laatste producten. Check ons winkel– en dealoverzicht voor alle product deals.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.