Waar kun je het beste de PlayStation 5 kopen?

blog Playstation 5 header
2 minuten leestijd

In augustus 2020 is de PlayStation 5 na lang wachten eindelijk gelanceerd. Deze nieuwe console heeft een flinke vooruitgang geboekt ten opzichte van haar voorganger de PlayStation 4. Er is naast de PS5 ook een PS5 Digital Edition uitgebracht, waarbij er geen cd-lade meer bestaat en waarbij de games dus allemaal digitaal te downloaden zijn. Beide spelconsoles zijn momenteel niet makkelijk te verkrijgen. Daarom kun je in deze blog lezen waar je straks de PlayStation 5 het beste kunt bestellen. 

Coolblue PlayStation 5 

Coolblue is een webshop die een van de belangrijkste winkels gaat zijn bij het aanbieden van de PS5. Deze winkel heeft vaak de primeur bij het uitbrengen van nieuwe modellen van gaming consoles. Ook verwachten wij tijdens Black Friday mooie kortingen te mogen ontvangen op gaming bij Coolblue. Zo ontving je afgelopen jaar bijvoorbeeld 33% korting op de FIFA 21 Champions Edition. Dus wanneer je de PS5 aanschaft is het ook slim om bij de winkel te shoppen tijdens Black Friday voor leuke games of andere accessoires.

Bol.com PlayStation 5

Ook Bol.com laat ons niet vaak in de steek als het om uitgaven van gaming consoles gaat. Zo was de winkel er als de kippen bij met de release van de Xbox Series X en de vernieuwde Nintendo Switch. Ook deze winkel organiseert maar al te graag gaming deals tijdens Black Friday. Zo ontving je afgelopen jaar de PlayStation 4 Pro 1 TB met FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus voor € 439,-. Dit is een hele leuke combideal. We hopen dat er voor de PS5 ook leuke bundels worden bedacht.

Amazon PlayStation 5

Amazon is pas sinds kort ook in Nederland actief, maar dit houdt ze niet tegen om ook als een van de eerste beschikbaar te zijn voor het het bestellen van de PlayStation 5. Daarnaast is Amazon niet te zuinig met het weggeven van kortingen op games & meer tijdens Black Friday. Zo ontving je tijdens voorgaande edities bijvoorbeeld 26% korting op de Sony PlayStation 4. Hierbij ontving je verschillende games als Marvel Spiderman, Horizon Zero Dawn Hits en Ratchet & Clank Hits. Ook weer een winkel die de moeite waard is te checken in november 2022. 

De bovenstaande winkels gaan hoogstwaarschijnlijk de eerste zijn met het opnieuw uitgeven van de PlayStation 5. Houd deze winkels in de gaten voor de beste gaming deals om ervoor te zorgen dat je deze keer niet misgrijpt!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.