black friday bbq header
productfoto bbq

BBQ Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday BBQ

Okay, je gaat op zoek naar een nieuwe BBQ, dat moet niet al te moeilijk zijn toch? Je wil gewoon een BBQ waar je een aantal stukken vlees op kunt grillen. Dan kom je de winkel in en zie je dat je een keus moet maken tussen houtskool, gas of elektrisch. Pfff, de keuze is toch moeilijker dan gedacht. Wat misschien helpt zijn de Black Friday aanbiedingen in november. Met een hoge korting op een populaire barbecue is de keus sneller gemaakt.

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Voor Black Friday 2024 verwachten we voornamelijk hele mooie aanbiedingen vanuit de grote webshops als Coolblue, Bol.com, wehkamp en Amazon. Deze winkels organiseren vaak dagelijkse Black Friday deals, waarbij we er vanuit gaan dat er dit jaar ook barbecues langs komen. Houd deze winkels dus iedere dag eventjes in de gaten. 

BBQ gas  

Waarom zou je nou kiezen voor een gas barbecue? Een gas barbecue heeft het grote voordeel dat hij binnen enkele minuten klaar is om te gebruiken. Ook is het bij deze barbecue heel makkelijk de temperatuur te regelen. Zo zorg je ervoor dat jouw gerechten geleidelijk gegaard worden. Op deze manier maak je een lekkere malse biefstuk of een knapperig speklapje. Ook binnen de gasbarbecues is er veel keus. Verdiep je dus vóór Black Friday alvast in de specificaties die je graag wilt zien bij jouw BBQ.

BBQ kopen

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een BBQ. Zoals het type, het merk, de maat en het vermogen. Je kunt alle voordelen en nadelen even tegenover elkaar zetten. Ook is het slim om reviews te bekijken van de BBQ waar je geïnteresseerd in bent. Of je filtert een pagina op ‘best beoordeelde bbq’s’. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt.

BBQ Green Egg

Een van de beste barbecues is de Green Egg. Met de Green Egg kun je namelijk niet alleen grillen, maar ook stomen, koken, bakken en slowcooken. Dus eigenlijk is het veel meer dan alleen een barbecue. Het is ook een oven, pan en slowcooker. Tijdens Black Friday hopen we op een mooie korting op dit merk. Je vindt alle producten terug in ons overzicht.

Huidige deals en acties

Vind je het nu al het seizoen om lekker buiten te bbqen en te eten? Check dan de huidige aanbiedingen alvast tussen onze product deals en in ons winkeloverzicht. Misschien sta jij dan binnenkort al heerlijk te grillen? Of schaf mooie accessoires aan voor de barbecue die al in jouw tuin staat. Als je er als eerste bij wilt zijn, dan is het handig om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben jij snel op de hoogte van het Black Friday assortiment.