Shuz Black Friday 2023

Black Friday Shuz
De Black Friday 2023 deals van Shuz zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Shuz

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €60,- | Altijd gratis retour | 100 dagen retourrecht
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Shuz: Ieder seizoen 2.500 nieuwe schoenen!

Nieuwe schoenen toevoegen aan je schoenenplank of kast is altijd leuk, toch? Of je nu nieuwe sneakers aanschaft die je onder elke look wel kunt dragen, pumps die je alleen draagt naar een feestje of sandalen die perfect zijn voor de zomer, het is altijd leuk om je nieuwe exemplaar te showen aan de mensen om je heen. SHUZ is een echt familiebedrijf in schoenen en geeft je elk seizoen weer een collectie van 2.500 nieuwe exemplaren om uit te kiezen. Ben je al bekend met Black Friday? Tijdens deze kortingsdag is het helemaal leuk om jouw schoenenkast uit te breiden, er is namelijk overal korting!

Shabbies Amsterdam of Nubikk bij SHUZ

Vorig jaar deed SHUZ al mee aan de Black Friday gekte. Met 20% korting op de hele collectie zorgden zij dat veel consumenten weer konden genieten van mooie nieuwe schoenen. Dit jaar is de deal nog niet bekend, maar wij verwachten dat SHUZ met minstens zo'n goede deal gaat komen op bijvoorbeeld Shabbies Amsterdam, Michael Kors en Nubikk. Bij SHUZ kun je ervaring verwachten en vertrouwen. Inmiddels staat namelijk al de derde generatie aan het roer om zoveel mogelijk mensen aan mooie schoenen te helpen. Heb jij wel zin om nieuwe schoenen aan te schaffen? Doe dit dan tijdens Black Friday 2023!

Houd de nieuwsbrief in de gaten en jij weet als eerste dé beste SHUZ deal

SHUZ schoenen koop je tijdens Black Friday! Waarom? Black Friday is dé dag na Thanksgiving waarop winkeliers al hun prijzen omlaag gooien. Het is namelijk de start na het kerstinkopenseizoen en daarom dé perfecte dag om te shoppen. De deals gelden meestal van de vierde en laatste vrijdag van november tot en met de maandag erna. Deze maandag staat vervolgens in het teken van online sale: Cyber Monday. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste te weten wat de beste SHUZ deals zijn!

Relevante productcategorieën

Schoenen - Sneakers - Fashion

Interessante pagina's

Tassen