Shoebaloo Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Shoebaloo zijn gestart! Klik op "Naar deals" om direct naar alle aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Shoebaloo

Levering binnen de hele EU - In NL met PostNL
Mogelijkheid tot achteraf betalen
Eenmalig één gratis ruiling per product per klant
14 dagen bedenktijd

Black Friday Shoebaloo: Luxe voor een lage prijs

Luxe schoenen scoren bij SHOEBALOO, dit kan voor een prijs die je nooit had gedacht tijdens Black Friday 2021. SHOEBALOO is een brand voor schoenen, tassen en andere accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Het ontstond in de jaren ‘70 als echt Amsterdams familiebedrijf en inmiddels heeft het behalve in Amsterdam een grote vestiging in Rotterdam en Maastricht. Ben je op zoek naar mooie stappers van gerenommeerde, hoogstaande merken als Gucci, Prada, Givenchy of een ander merk? Tijdens Black Friday vind je grote uitverkoop waardoor jij weinig betaald voor jouw favoriete exemplaar. 

We zijn weer op weg naar Black Friday. Dit betekent ‘shop til you drop’! En nee, er is niet alleen uitverkoop bij populaire producten waar de kortingen je vaak al om de oren vliegen. Je vindt namelijk ook kortingen op producten van de prestigieuze namen zoals Prada. Bij de toonaangevende high-fashion store SHOEBALOO vind je vooral schoenen, tassen en andere accessoires. Je kunt bijvoorbeeld denken aan handige, maar gave heuptassen die tegelijkertijd functioneel en fashionable zijn. Ook vind je bij dit fashionketen riemen. Sommige riemen zijn uitgerust met camouflageprint en alle riemen bevatten sterk materiaal waardoor ze niet zomaar kapot zullen gaan. De prijs die je normaal betaald voor deze riemen, tassen en schoenen zie je dus zeker terug in de kwaliteit. Je koopt een accessoire van SHOEBALOO niet voor een enkele zomer of winter, maar voor je hele leven.

SHOEBALOO shoes in huis met de kerst

Wil jij je partner of kind verrassen met een mooie accessoire met de kerst? Dat kan! Het is alleen wel belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de Black Friday Deals. Met Black Friday geldt namelijk op = op. Gelukkig bieden wij je een up-to-date overzicht met alle product deals en deelnemende winkels. Het enige wat je hoeft te doen is deze pagina regelmatig te checken. Hiernaast is het ook slim je te abonneren op de nieuwsbrief. Zo krijg je als eerste de beste fashion deals van 26 november in jouw mailbox en hoef je niet zelf op onderzoek uit. Handig toch?!

Relevante productcategorieën

Sneakers