Cyber Monday 2018

Cyber Monday 2018 is voorbij, bekijk hier de data voor de aankomende edities
Wanneer is Cyber Monday?

Cyber Monday 2018 is de dag dat je jouw online shoppingbag kan vullen

Maandag 26 november is het weer zover: Cyber Monday 2018! In Nederland zien we dat de trend van Cyber Monday steeds meer populariteit begint te krijgen. De uit Amerika overgewaaide shopdag is eigenlijk een oplossing voor Black Friday. Het online koop festijn is in het leven geroepen nadat steeds meer mensen tijdens Black Friday juist niét gingen shoppen. Dit vanwege de immense drukte in de winkels. Cyber Monday volgt daarom na de vrijdag met vaak nog meer korting op online bestellingen. In Nederland deden de grote spelers als Bol.com, MediaMarkt en de Bijenkorf al volop mee. Tegenwoordig volgen steeds meer webshops het voorbeeld.

Waarom je Cyber Monday 2018 in het achterhoofd moet houden

Black Friday is een enorm populaire dag waarop winkels allerlei acties bedenken om zoveel mogelijk klanten te trekken. Toch is het zeker de moeite waard om je niet meteen te laten verleiden. Want sommige winkels gooien er zelfs nog meer korting tegenaan op de maandag erna! Deze dag is dan ook de afgelopen jaren zo belangrijk geworden voor winkeliers, dat Cyber Monday de meest winstgevende dag van het jaar is geworden. In Nederland doen we niet aan Thanksgiving zoals de Amerikanen dat doen. Desondanks slaan wij ook flink in op deze dagen. Vaak wordt er al inkopen gedaan voor de kerst, of natuurlijk gewoon voor jezelf. Op Cyber Monday 2018 gaan dan ook opnieuw alle remmen weer los!

Waar vind ik de winkels die meedoen?

Je kunt natuurlijk zelf jouw favoriete winkels in de gaten houden voor de kortingen. Of gebruik maken van ons volledige Cyber Monday winkeloverzicht. Zo weet je precies waar je moet zijn en wat de voordelen zijn. Vorig jaar stonden er maar liefst 105 winkels in dit overzicht met Nederlandse aanbiedingen.Vanaf klokslag 00.00 uur gaan de acties op de websites online. Vanaf dat moment kun je losgaan. Houd er rekening mee dat het enorm populair is en dat veel kopers zondagavond langer opblijven om de beste deals binnen te harken via ons uitgebreide Cyber Monday dealoverzicht. Staat er iets hoog op jouw verlanglijstje? Zet dan de koffie maar naast de computer klaar, want de deals gelden enkel en alleen tijdens Cyber Monday 2018 op 26 november.