Black Friday 2020: Vrijdag 27 november

Black Friday 2020

  • Black Friday is officieel op vrijdag 27 november 2020
  • De eerste Black Friday Deals starten al rond 20 november!
  • Ook NU scoor je de beste deals en acties:
Black Friday 2020 is op:

27 november 2020

Hoe lang nog?

Time

Vrijdag 27 november 2020
Bekijk de eerste deelnemers

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Black Friday in Nederland 2020

Hoge korting scoren tijdens Black Friday 2020?! Hier vind je informatie over de achtergronden van deze Amerikaanse traditie én hoe je in 2020 van mooie korting profiteert.

Black Friday is een Amerikaanse koopjesdag die altijd begint op de dag na Thanksgiving. Thanksgiving is een nationale feestdag in de VS waarop wordt gedankt voor al de oogst die is ontvangen in het afgelopen jaar. Op deze dag gaan de Amerikanen en Canadezen meestal lekker eten met familie en vrienden. Standaard zijn ze de dag na Thanksgiving vrij en te vinden in de stad. Vandaar dat de vrijdag na Thanksgiving wordt gezien als dé perfecte dag om alles in de uitverkoop te gooien. Dit principe van ‘Black Friday’ heeft Europa overgenomen en inmiddels is dit fenomeen uitgegroeid tot een wereldwijd bekende kortingsdag.

Wanneer is Black Friday 2020?

Black Friday 2020 valt dit jaar op vrijdag 27 november. Op deze dag stunten ook in Nederland diverse (web)winkels met mooie aanbiedingen. In 2018 waren er meer dan 165 deelnemers door ons geselecteerd op Black Friday Nederland. Vorig jaar steeg dit aantal naar meer dan 200 en ook dit jaar verwachten wij dat het aantal deelnemers tijdens Black Friday alleen maar hoger wordt. Ook selecteerden we vorig jaar meer dan 700 echte Black Friday deals. Dit zijn aanbiedingen per product, bijvoorbeeld korting op de Apple Airpods Pro. Na Black Friday kun je op de maandag erna ook hoge kortingen scoren met het online kortingsspektakel genaamd Cyber Monday 2020. Deze valt dit jaar op maandag 30 november.

Om orde voor jezelf te creëren in een wirwar van aanbiedingen, kun je je abonneren op onze Deal Alerts. Met deze Deal Alerts heb jij het voordeel dat je als eerste weet wat de Black Friday deals gaan worden van jouw favoriete (web)winkel(s). Je kunt zelf aangeven welke deals jij wilt ontvangen; zo krijg je een lijstje met deals volledig afgestemd op jouw voorkeuren.

Grote spelers tijdens Black Friday

Inmiddels is Black Friday uitgegroeid van feestdag naar evenement. Het is eerder uitzonderlijk wanneer een winkel niet meedoet aan deze actiedag, dan wanneer een winkel wel meedoet. Toch zijn er altijd uitzonderingen. Wij van Black Friday Nederland kunnen je in ieder geval vertellen dat er verwacht wordt dat grote spelers als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt zeker hun slag zullen slaan. Elk jaar bedenken deze (web)winkels de scherpste deals waar ze veel kopers mee trekken. Houd deze winkels goed in de gaten indien je geïnteresseerd bent in elektronica, huishoudelijke apparatuur, leesvoer of speelgoed.