Tips en tricks van Black Friday Nederland

Header tips en tricks Wordpress
5 minuten leestijd

Om tijdens Black Friday wegwijs te kunnen maken op onze website en zo ervoor te zorgen dat je geen enkele populaire deal mist, vind je in dit artikel de tips en tricks om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die BlackFridayNederland.nl voor je in petto heeft. Zo ontdek je welke functies absoluut een toegevoegde waarde hebben en daardoor ook onmisbaar zijn.

De filter en sorteer functie

Met de filters en de sorteerfunctie op de winkel- en dealspagina kun je heel makkelijk zoeken op een bepaalde categorie of een bepaald merk. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een smartphone, dan filter je gemakkelijk op die productcategorie. Of weet je al dat je een Nintendo Switch wil, dan kun je ook op dit merk eenvoudig filteren. Ook kun je de winkels en deals sorteren door bijvoorbeeld de laagste prijzen of de hoogste kortingen te laten weergeven. 

Sorteren en filteren

De tips in de blogs

Ook geeft onze website de mogelijkheid om interessante blogs te lezen met hele handige tips. Zo vind je er bijvoorbeeld tips bij het kopen van de perfecte AirPods voor jou of helpen de blogs tussen de keuze van een PlayStation 5, Xbox of Nintendo Switch. Wij raden jullie aan deze blogs alvorens Black Friday eens door te lezen, zodat je goed voorbereid deze week begint en zodat je weet waar je op moet letten.

De zoekbalk

Natuurlijk heeft de website ook een zoekbalk waarbij je naar specifieke deals en productcategorieën kunt zoeken, zo kun je bijvoorbeeld zoeken op de iPhone 13 of de Nintendo Switch. Maar je kunt via deze zoekbalk ook zoeken op informatieve pagina’s. Wanneer je benieuwd bent naar de geschiedenis van Black Friday of de data voor aankomende jaren, dan kun je deze termen gewoon in de zoekbalk typen. Je vindt dan gelijk een artikel, zoals ‘Wat is Black Friday?’ en ‘Wanneer is Black Friday?’.

Het volledige winkeloverzicht

Op de winkelpagina zie je alle deelnemende winkels op één rijtje. Door op de winkelnaam te klikken kom je op een pagina met meer informatie over de aanbieding. Door op de button ‘Naar Deals’ te klikken ga je direct naar de aanbiedingen van de winkel. Op dit moment bevat ons winkeloverzicht circa 170 deelnemende winkels en je kunt deze winkels makkelijk sorteren en filteren. Maar soms is het ook fijn om even alle winkels op één rijtje te zien. Daarom kun je op de winkelpagina helemaal naar beneden scrollen waarbij je het gehele winkeloverzicht te zien krijgt. Zo kun je in een enkele oogopslag zien welke winkels deelnemen en welke winkels voor jou interessant zijn om in de gaten te houden. 

Beschrijving dealoverzicht

Kortingscode kopiëren

Veel winkels werken regelmatig met kortingscodes wanneer ze een actie organiseren. Zo ontvang je bijvoorbeeld bij adidas vaak 20% korting met een speciale kortingscode. Wanneer je bij ons op de website op de actieve kortingscode klikt, wordt de code automatisch gekopieerd. Dit scheelt toch net die paar secondes tijdens de scherpe deals. Misschien zorgen die secondes er wel voor dat je nét niet misgrijpt.

Beschrijving kortingscode kopiëren

Inschrijven nieuwsbrief voor Black Friday deals

Tenslotte adviseren we jullie om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Door je in te schrijven ontvang je de beste Black Friday deals als eerste in jouw mailbox. Je kunt zelf aangeven hoe frequent je de mails wilt ontvangen. Wil je alleen de beste Black Friday deals tijdens het Black Friday weekend ontvangen? Dat kan! Wil je de gehele Black Week de tofste aanbiedingen ontvangen? Dat kan ook! Of wil je echt alleen een reminder van de start van de acties ontvangen op vrijdag 26 november zelf? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem! Je kunt jouw voorkeuren ook gewoon nog doorgeven nadat je bent ingeschreven.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.