Voorspellingen voor Black Friday 2024

Voorspellingen Bf 2020

Geen deals missen?! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday groeit elk jaar enorm hard. We verwachten dan ook dat Black Friday 2024 nóg beter gaat zijn dan voorgaande edities. Er zijn al een groot aantal winkels bezig met de voorbereidingen van hun spectaculaire aanbiedingen. Helaas blijven deze nog even een verrassing tot Black Friday officieel van start gaat. Wel hebben wij bij Black Friday Nederland een aantal voorspellingen voor de aankomende editie. Deze zetten wij dan ook graag voor jou op een rijtje. Zo heb je tóch een idee van wat je mogelijk te wachten staat eind november. 

Hoge kortingen op PlayStation, Xbox en Apple

Dit jaar worden er weer een aantal nieuwe producten uitgebracht waar we niet op kunnen wachten. We verwachten in november  namelijk de PS5, de Xbox Series X, de Xbox Series S, de iPhone SE 2020 en de iPhone 12. De kortingen die worden weggegeven op deze gloednieuwe consoles gaan waarschijnlijk niet heel hoog uitvallen. Wat wel groot gaat zijn, zijn de kortingspercentages op de voorlopers van bovenstaande producten. De komst van bijvoorbeeld de PS5, brengt hoge kortingen met zich mee voor de PS4. Dit geldt hetzelfde voor de Xbox One, de iPhone 11 en de iPhone X. Wij raden jullie dan ook van harte aan deze producten te checken tijdens Black Friday, want de aanbiedingen gaan gegarandeerd blije gezichten opleveren!

Geen Black Friday, maar Black Weeks!

Black Friday wordt tegenwoordig niet alleen meer op de vrijdag gevierd. Meestal starten de acties eerder en lopen ze vaak door t.e.m. Cyber Monday. Vorig jaar spraken we al van Black Week, toen startte de acties al vanaf de vrijdag voor Black Friday, dus een hele week eerder. Dit jaar kunnen we zelfs al vanaf Singles Day op 11 november genieten van mooie Black Friday acties! Deze acties lopen daarbij door tot Cyber Monday op 30 november. Dat betekent 2,5 week lang genieten van de mooiste aanbiedingen!

Pre-Black Friday sales

Naast de officiële Black Friday aanbiedingen, gaan er ook pre-Black Friday aanbiedingen zijn! Zo zijn er een aantal winkel die niet meteen vanaf Singles Day op 11 november al starten met de officiële Black Friday aanbieding, maar wel alvast een mooie korting weggeven als aanloop naar Black Friday. Dus mocht je niet kunnen wachten tot 29 november, check dan zeker ons winkel- en dealoverzicht voor alle Pre-Black Friday deals!

Veel korting op fashion

Vanwege COVID-19 zijn er veel winkels die nog enorm veel voorraad overhebben. Dat is gunstig voor ons tijdens Black Friday, aangezien veel winkels van deze voorraad afwillen. Met name de fashionbranche! Kleding is trendgevoelig en dus zullen winkels de collectie van dit jaar volgend jaar niet meer willen verkopen. Daarom verwachten wij enorm veel korting op mooie fashionitems, zoals kleding, sneakers en tassen. Dus houdt je favoriete merk en winkel goed in de gaten!

Zo’n groot Black Friday aanbod dat je er U tegen zegt

Ieder jaar sluiten er weer meer winkels aan bij de Black Friday gekte. Niemand kan meer achterblijven. Hoe meer winkels deelnemen aan dit feestelijke evenement, hoe hoger de kortingen ieder jaar weer uitvallen. Iedere winkel wil de beste deal uitbrengen, met daarbij de beste prijs en de mooiste korting. Winkels gaan met elkaar de concurrentie aan en daar profiteren wij van harte van. Hoe harder de concurrentie, hoe beter de prijzen voor ons zijn. Dus laten we hopen dat de strijd weer hoog is dit jaar!

Steeds meer online acties

Naast de fysieke winkelacties die ieder jaar georganiseerd worden, zijn er ook steeds meer winkels die ook online de Black Friday acties delen. Daarnaast doen er ook veel webshops mee die enkel online acties starten. Zalando, Bol.com en wehkamp zijn hier voorbeelden van. Ook mogen we vanaf dit jaar genieten van Amazon in Nederland en ook deze webshop brengt weer toffe deals met zich mee. Online deals brengen minder stress met zich mee, je hoeft namelijk niet in de rij te staan of te vechten voor die laatste televisie of laptop. Daarnaast is dit natuurlijk veel meer coronaproof, dus we verwachten dat het dit jaar nóg meer online gaat zijn. Er is naast Black Friday ook nog de feestdag Cyber Monday, dit jaar op maandag 30 november. Op deze dag worden er alléén online aanbiedingen georganiseerd. Dus ook een aanrader om deze dag in je agenda te noteren en met een rode pen minimaal vijf keer te omcirkelen. Just to be sure!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.