Black Friday afbeelding voor informatieve pagina's

Black Friday 2019

Profiteren van korting tijdens Black Friday 2019?! Hier lees je alles over de achtergronden van deze Amerikaanse traditie én hoe je er dit jaar zelf van profiteert.

Black Friday is een Amerikaanse feestdag die altijd wordt gevierd op de dag na Thanksgiving. De naam is ontstaan vanwege het feit dat het altijd heel erg druk was in de stad op de dag na Thanksgiving want iedereen was vrij. De dag na Thanksgiving was dus dé perfecte dag om koopjes te scoren en met scherpe deals voor de dag te komen. Nederland heeft deze traditie overgenomen en daardoor is het op de vierde vrijdag in november altijd gekkenhuis in de winkelstraten.

Lees verder
Black Friday 2019 is voorbij, bekijk hier de data voor de komende jaren
Wanneer is Black Friday

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Black Friday in Nederland 2019

Black Friday 2019 valt dit jaar op 29 november. Op deze dag stunten ook in Nederland weer een groot aantal (web)winkels met dé beste aanbiedingen. Bij de start van Black Friday Nederland in 2015 waren er maar liefs 35 (web)winkels met Black Friday aanbiedingen in Nederland maar afgelopen jaar is dit aantal gestegen tot 166 deelnemers. We verwachten dat dit aantal in 2019 alleen maar meer toe gaat nemen.

Verwachtingen voor Black Friday 2019

Vorig jaar selecteerde Black Friday Nederland maar liefst meer dan 166 Nederlandse winkels met scherpe deals. Er waren veel goede aanbiedingen te vinden in onder andere de elektronica en fashion branche, maar ook de gaming, speelgoed en vrije tijd branche hadden scherpe deals die je zeker niet wilde missen. Dit keer verwachten we dat Black Friday zeker weer veel mooie deals gaat brengen en het nog groter gaat worden dan het al is.

Denk bijvoorbeeld aan lokale, kleine ondernemers in je eigen winkelstraat die toch ook mee gaan doen aan de rage, of de top 5 aan (web)winkels die allemaal dé beste deal willen hebben. Het wordt dus heel belangrijk dat je scherp in de gaten houdt wat voor deal jij tijdens Black Friday wilt scoren want voordat je het weet is jouw koopje al verdwenen!

Grootste spelers tijdens Black Friday

Er zijn een aantal winkels bij wie je er nu al vanuit kunt gaan dat ze volgend jaar weer van de partij zijn. MediaMarkt heeft bijvoorbeeld elk jaar met Black Friday scherpe elektronica aanbiedingen. Hetzelfde geldt voor Coolblue. Huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines, stofzuigers of elektronica artikelen als laptops en televisies zijn ineens een stuk beter betaalbaar met Black Friday bij Coolblue. Verder is Bol.com ook een grote speler op de retailmarkt waar je een paar weken voor Sinterklaas- en kerst goedkoop al je cadeautjes kunt bestellen. Behalve deze drie deelnemers zijn er natuurlijk nog honderden andere deelnemende winkels.

Profiteren van Black Friday 2019 – Alle deals op een rijtje

Om orde te creëren in de chaos van alle aanbiedingen tijdens Black Friday 2019, zetten wij de beste deals voor je in een handig overzicht. Dankzij onze contacten met alle (web)winkels zijn wij als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen tijdens Black Friday. Wij updaten regelmatig het winkeloverzicht met de meest scherpe deals zodat jij als eerste weet wat de beste aanbiedingen worden tijdens Black Friday. Check regelmatig het winkeloverzicht voor het meest recente overzicht zodat jij zeker weet dat er geen enkele deal aan je neus voorbijgaat. Abonneer je verder op de Deal Alerts. Door je te abonneren op deze nieuwsbrief ontvang je voorafgaand en tijdens Black Friday regelmatig alerts met de beste deals. Deze deals kun jij vervolgens helemaal zelf afstemmen op je interesses.