Black Friday 2018

Black Friday 2018 is voorbij, bekijk hier de data voor de komende jaren
Naar alle data

Korting scoren tijdens Black Friday 2018?! Hier lees je alles over de achtergronden van deze Amerikaanse traditie én hoe je er dit jaar zelf van profiteert.

Wanneer is Black Friday 2018?

Zet vrijdag 23 november 2018 maar vast in je agenda! Vanaf dat moment zijn alle Black Friday deals via onze website beschikbaar. In de meeste gevallen zijn de aanbiedingen geldig tot en met maandag 26 november. In voorgaande edities ging een groot deel van de aanbiedingen al voor Black Friday van start. Om geen aanbiedingen te missen adviseren we dan ook om vanaf midden november regelmatig ons winkeloverzicht te checken. Dit overzicht wordt direct aangepast als er nieuwe aanbiedingen beschikbaar zijn.

Wat kun je dit jaar van Black Friday verwachten?

Black Friday is in Nederland inmiddels niet meer weg te denken. Bij onze start in 2015 vonden wij “slechts 35 (web)winkels” met specifieke Black Friday aanbiedingen en dit aantal is vorig jaar gestegen naar meer dan 125 deelnemers! Dit betekent dat je kunt kiezen uit een ontzettend groot productaanbod met hele scherpe prijzen. Vooral in de categorieën fashion en elektronica is het aanbod sterk toegenomen de afgelopen jaren. Maar ook korting op camera’s, smartphones, woonaccessoires en zelfs vakanties behoren tot de mogelijkheden. Genoeg te shoppen dus! Black Friday Nederland streeft ernaar om tijdens Black Friday 2018 minimaal 150 deelnemers te selecteren.

Hoe is Black Friday ontstaan?

De traditie van Black Friday zelf staat in direct verband met Thanksgiving. De Amerikaanse (en Canadese) feestdag die in het teken staat van familie. Zelf is deze traditie weer ontstaan uit de christelijke dankdag, waarin dank gezegd wordt voor goede oogst en andere goede dingen. De term Black Friday is ofwel een verwijzing naar de grote verkeersdrukte op deze dag, ofwel naar de suggestie dat pas op deze dag retailers zwarte cijfers zouden schrijven over het lopende boekjaar.

Profiteren van Black Friday 2018 – Het overzicht van álle aanbiedingen

Om jou een handje te helpen met het vinden van de beste deals gaan wij ruim voor Black Friday al informatie beschikbaar stellen via onze nieuwsbrief. Dankzij onze contacten met de deelnemende (web)winkels kunnen wij als eerste de aanbiedingen bekend maken. Aanmelden doe je via deze pagina. Verder wordt ons deelnemersoverzicht met alle winkels en aanbiedingen continue aangepast. Controleer deze dus regelmatig in de periode van Black Friday (de eerste aanbiedingen starten al op 9 november 2018). Happy Shopping!