Header categorie Black Friday NL

Evenemententickets Black Friday 2021

Zin om een dagje naar een concert, sauna, pretpark, festival of musea te gaan? Hoe heerlijk is het om een dagje naar je favo artiesten te luisteren of tot rust te komen in de een Turks stoombad in de lokale sauna? Weet je wanneer je pas echt geniet van zo’n dagje uit? Wanneer je dit dagje met extra veel korting hebt geboekt. Houd daarom de evenemententickets Black Friday aanbiedingen goed in de gaten!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Evenemententickets Black Friday

Tegenwoordig bestaan er zoveel aanbieders waar voordelig evenemententickets gekocht kunnen worden voor activiteiten zoals concerten en escape rooms. Een aanbieder waar je goedkoop tickets kunt kopen is bijvoorbeeld Ticketveiling.nl. Wij raden dan ook zeker aan om deze website tijdens de Black Friday gekte in de gaten te houden! Dus check it out!

Voorspellingen voor evenemententickets aanbiedingen

We verwachten voor Black Friday 2023 ook weer ongeloofwaardige, goede deals. Zo ontving je bijvoorbeeld voorgaande editie €5,- korting op alle veilingen bij Ticketveiling.nl. Dit is toch weer een stuk voordeliger voor wanneer je bijvoorbeeld met een groep vrienden een bierproeverij bijwoont. Dit betekent namelijk: extra biertjes!!! En dus extra genieten! Woehoe!