Golf black friday header
icoon golf

Golf Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Golf Black Friday

Je hebt misschien nog het idee dat golf een sport is voor middelbare mannen, maar dit is allang niet meer. Golf is tegenwoordig ook een sport voor de jeugd. Als je goed voorbereid wilt golven, heb je ook de juiste uitrusting nodig. Deze is tijdens de Black Friday aanbiedingen voordelig aan te schaffen. Zo vind je bijvoorbeeld nieuwe kleding, schoenen of clubs.

Voorspellingen voor golf Black Friday 2024

De categorie ‘sport’ is ieder jaar weer een populaire categorie voor het organiseren van fantastische aanbiedingen. Zo ontving je afgelopen jaren bijvoorbeeld hoge kortingen bij Decathlon en JD Sports. Zo ontving je kortingen tot 50% op sport items.

Golf Black Friday deals van eerdere edities

  • Tot 35% korting op o.a. sport en kleding bij Myprotein;
  • By Decathlon tot 50% korting op sport items;
  • Tot 40% korting op verschillende sportartikelen bij JD Sports;
  • Bij Myprotein tot 35% korting op o.a. sport en kleding;
  • En nog andere leuke aanbiedingen van veel winkels.

Golfplaza

Golfplaza is de meest betrouwbare golfwinkel in Nederland. Deze winkel verkoopt alle golf producten die je je maar kunt bedenken. Tijdens Black Friday ontvang je bij deze golfwinkel ook nog eens de beste prijs. Bekijk de hele collectie op onze pagina tijdens het kortingsfestijn in november.

Huidige deals en acties

Alle huidige aanbiedingen zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht en tussen onze productdeals. Scoor nu al de mooiste merken.