header black friday spellen
Spellen Black Friday

Spel Black Friday 2024

Wat te doen wanneer het buiten hard regent en jij met je vrienden op de bank zit te niksen? Natuurlijk! Een gezelschapsspel spelen! Er worden ieder jaar weer ontzettend veel nieuwe spellen uitgebracht die razend populair zijn. Natuurlijk zijn de klassiekers vaak ook geweldig. Tijdens de spel Black Friday aanbiedingen ontvang jij hele leuke kortingen, waardoor jij nog meer kan spellen met je familie en vrienden.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday spel

Wil jij ook avonden vol plezier en rivaliteit? En houd je daarnaast ook wel van lekkere kortingen? Dan kun je met de Black Friday acties de mooiste spellen extra voordelig aanschaffen. Bijvoorbeeld de bordspellen Ticket to Ride, Kolonisten van Catan, Beverbende, Qwixx of Kwakzalvers! Houd de deals dus absoluut in de gaten!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 weer hoge kortingen op de mooiste spellen bij verschillende winkels. Tijdens voorgaande edities ontving je toffe kortingen bij winkels als Bol, Kruidvat, Amazon en verschillende speelgoedwinkels. We raden dan ook aan deze winkels in je vizier te houden tijdens het feestelijke evenement op vrijdag 29 november.

Verschillende spellen

Er zijn verschillende games die gespeeld kunnen worden. Zo heb je natuurlijk de digitale games die je o.a. kunt doen met een PlayStation 5, Nintendo Switch of Xbox Series X. Maar ook de tastbare spellen natuurlijk, misschien wel nóg gezelliger. Binnen deze categorie is er voornamelijk onderscheidt te maken in kaartspellen, bordspellen en dobbelspellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Uno, Exploding Kittens, Regenwormen, Beverbende, Ticket to Ride, Rummikub en Codenames. Kortom, de keuze is reuze! Ook met de Black Friday spel deals!