header vriezer black friday
icoon vriezer

Vriezer Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Misschien denk je dat een vriezer overbodig is wanneer je al een koelkast in huis hebt. Maar toch is een vrieskast ideaal en wij leggen je uit waarom. Met een vriezer ben je flexibel, omdat je jouw eten makkelijk invriest wanneer je toch besluit een dagje te gaan uiteten. Ook kun je makkelijk een voorraadje inslaan, waardoor je altijd voorbereid bent op een groter gezelschap en niet elke dag hoeft te koken. En de maaltijden behouden ook hun vitamines, waardoor je ook gezond bezig blijft. Is je interesse gewekt? Mooi! Lees dan snel verder…

Vrieskast Black Friday 2024

Wanneer je overtuigd bent een vriezer aan te schaffen, is het slim om deze aankoop te doen tijdens Black Friday 2024. Tijdens deze feestdag ontvang je namelijke hoge kortingen met de verschillende goede deals die georganiseerd worden door winkels als Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Check daarom alle vriezer Black Friday aanbiedingen hier!

Voorspellingen voor vriezers tijdens Black Friday 2024

We verwachten tijdens Black Friday 2024 weer verschillende aanbiedingen op merken als Bosch, Whirlpool en AEG. Wanneer je een vrieskast aanschaft, dan wil je ook gelijk een kwalitatieve goede vriezer. De Black Friday deals zorgen ervoor dat jullie een goede vriezer kunnen kopen voor een voordelig prijsje.

Beste Black Friday vriezer deals van eerdere edities

Voorgaande Black Friday edities waren de volgende producten in de aanbieding:

  • De ETNA VV549 witte vriezer;
  • De EDY EDTV5551 witte vriezer;
  • De EDY EDHC8064 Amerikaanse koelkast;
  • En de Beko GN163022S zilveren Amerikaanse koelkast.

Vriezer tafelmodel

Een tafelmodel vriezer is een compacte vriezer met twee of drie opberglades. Dit is een perfecte vriezer ter aanvulling op jouw koelkastje zonder vriesvak. Wie weet zijn ook deze modellen in de actie tijdens Black Friday op 29 november.

Huidige deals en acties

Alle beste deals zijn terug te vinden in ons uitgebreide overzicht. Wanneer je niet kan wachten tot november, kun je ook in deze dagen al heel veel korting scoren. Bekijk nu al onze productdeals en ons winkeloverzicht. Hier vind jij soms ook vergelijkbare deals als de Black Friday deals. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat jij de eerste deals gelijk in jouw mailbox ontvangt. Zo hoef jij niks te missen!