black friday bordspellen header
icoon Bordspellen

Bordspellen Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday bordspel

Het assortiment aan bordspellen is zo ontzettend groot dat je soms de weg even kwijt kunt zijn. Je hebt spellen voor kinderen en volwassenen, spellen voor met je vrienden of gewoon eenvoudige kaarten. Er zijn zoveel verschillende producten dat we begrijpen dat jij een overzicht kunt gebruiken met de hoogste kortingen en populairste bordspellen tijdens Black Friday. Dit overzicht geeft gemakkelijk weer welke spellen met een hele hoge korting is aan te schaffen. Zo zie jij in één blik alle aanbiedingen met de beste prijzen.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 bordspel

We verwachten tijdens Black Friday 2024 weer heel veel mooie deals van populaire winkels als Bol.com, wehkamp en Amazon. Bordspellen zijn ieder jaar weer een populaire categorie. Zo ontving je afgelopen Black Friday editie kortingen die wel opliepen tot 77% bij bijvoorbeeld Lidl!

Bordspel Black Friday deals tijdens eerdere edities

  • Tot 77% korting op puzzels en spellen bij Lidl;
  • Bij wehkamp Ttot 46% korting op games;
  • Tot 50% korting op spellen & puzzels bij Bruna;
  • En tot 30% korting op spellen en tot 40% korting op escape room games bij Bol.com.

Ticket to ride

Ticket to ride is een spel voor 2 tot 5 spelers, waarbij je middels een treinavontuur dwars door Amerika heenreist. Door verschillende treinwagons te verzamelen, zorg jij ervoor dat je jouw eigen trein naar de juiste bestemming bouwt. Ticket to ride heeft ook ontzettend veel uitbreidingen, zoals Ticket to ride Amsterdam, Europa en Japan.

30 seconds

30 seconds is een echt spel voor de mensen die tegen tijdsdruk kunnen. Het doel van het spel is om binnen 30 seconden vijf begrippen te raden die jouw teamgenoot probeert te beschrijven. Door de tikkende klok komen de gekste antwoorden naar boven. Het is het perfecte spel voor een avondje lachen, gieren en brullen.

Huidige deals en acties

Ook op dit moment kun je al de populairste spellen aanschaffen, zoals Kolonisten van Catan en Monopoly. Check vandaag al welk spel in de aanbieding is. Deze vind je allemaal terug tussen onze productdeals en in ons winkeloverzicht. Neem nu al snel een kijkje!