Chromecast Ultra Black Friday 2024

Een Chromecast is een stream apparaat die je aansluit op je tv. Hierdoor wordt je televisie een soort smart-tv. Je kunt dan via je smartphone of tablet beelden en muziek als het waren verzenden naar je tv. Hebben? Check dan in november snel de Chromecast Ultra Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Chromecast Ultra Black Friday

Je bent misschien al helemaal op de hoogte van wat een Chromecast kan, maar de Chromecast Ultra is net iets anders. De Chromecast Ultra kan alles wat de gewone Chromecast kan, maar dan nog meer. De Ultra is een mediaspeler die geschikt is voor de huidige generatie televisies, dit betekent dat hij 4K-resolutie ondersteunt. Deze Chromecast is al goedkoper dan andere mediaspelers, maar met Black Friday worden de prijzen nog interessanter!

Voorspellingen voor Chromecast Ultra Black Friday 2024

Ook tijdens Black Friday 2024 verwachten we dat de kortingen weer hoog zullen oplopen. Vorig jaar ontving je namelijk wel 18% korting op de Google Chromecast bij Amazon. Daarnaast waren er ook vele andere interessante Google aanbiedingen. Zoals 41% korting op de Google Home Mini bij FNAC.

Black Friday deals van eerdere edities

We nemen een kijkje naar Google aanbiedingen van voorgaande jaren:

  • 18% korting op Google Chromecast bij Amazon;
  • 41% korting op de Google Home Mini bij FNAC;
  • 31% korting op de Google Nest Hub bij Albert Heijn;
  • 31% korting op de Google Home Hub bij FNAC.

 Huidige deals en acties

Wanneer je nu al je favoriete serie wil streamen naar je televisie, dan kun je de huidige Chromecast Ultra aanbieding checken in ons deal– en winkeloverzicht.