icoon Nintendo Switch games

Switch games Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Switch games Black Friday

De Nintendo Switch is op dit moment een van de populairste spelconsoles. Bij deze console worden daarom ook heel veel Switch games uitgebracht, zoals Super Mario, Breath of the Wild, the Legend of Zelda en Animal Crossing. Deze spellen worden veel verkocht en zijn daarom ook kansmakers tijdens de Black Friday deals. Houd alle deals in de gaten, zodat je ervoor zorgt dat je een stuk voordeliger kan gaan gamen.

Voorspellingen tijdens Black Friday games 2022

Winkels waar we weer de beste deals van verwachten zijn o.a. de Nintendo eShop, Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Zo ontving je bijvoorbeeld afgelopen jaar tot 60% korting op verschillende games bij Amazon. Deze korting gold ook op veel nieuwe spellen, dus absoluut de moeite waard om te checken.

Nintendo Switch games Black Friday deals van eerdere edities

De volgende gaming acties waren actief tijdens Black Friday:

  • 3 Nintendo Switch games voor €125,- bij Bol.com;
  • Tot 60% korting op games bij Amazon;
  • Heel veel games tot €49,99 bij MediaMarkt;
  • En nog veel meer leuke Nintendo games aanbiedingen!

Black Friday Nintendo Switch Lite

Naast de Switch producten, gaat ook de Switch Lite weer in de aanbieding zijn tijdens Black Friday. Deze versie is al een stuk voordeliger, maar we vinden het zeker niet erg om nog meer afprijzingen te ontvangen. Tijdens Black Friday 2024 denken wij dat we heel verrast gaan zijn.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan, kun je de huidige gaming deals al vinden tussen onze productdeals en in ons winkeloverzicht.