Garmin Venu Black Friday 2024

De Garmin Venu is voor de actieve spelers onder ons. Het horloge is krachtig en helder en met de smartwatch kun je meer tijd besteden een aan jouw favoriete activiteiten en kun je je lichaam de beste aandacht geven. Dus wil jij fit worden of je actieve leven voortzetten? Houd dan de Garmin Venu Black Friday deals op deze pagina in de gaten!  

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Garmin Venu Black Friday

De Garmin Venu staat bekend als het sporthorloge met GPS en een AMOLED scherm. Het horloge beschikt over veel mogelijkheden, zoals een stappenteller en het bijhouden van je hartslag en stress. Ook kun je aangepaste workouts maken en muziek afspelen tijdens deze workout. De Venu is het eerste sporthorloge met een mooi scherm en wij hopen dat het ook zeker niet de laatste zal zijn. Daarnaast hopen wij ook dat er leuke kortingen worden gegeven op dit super sport horloge.

Voorspellingen voor Garmin Venu Black Friday 2024

Voor Black Friday 2024 verwachten we dat de kortingen net als vorige edities weer hoog op zullen lopen. We verwachten verschillende acties bij verschillende aanbieders. Zo ontving je vorig jaar bijvoorbeeld 32% korting op de Garmin Vivofit 3 bij Albert Heijn.

Garmin Black Friday deals van eerdere edities

We kijken terug naar andere acties van Garmin van vorige edities:
– 32% korting op de Garmin Vivofit 3 Albert Heijn;
– 22% korting op de Garmin Vivofit Jr. bij Albert Heijn;
– 17% korting op de Garmin Vivoactive 3 bij MediaMarkt;
– En nog veel meer toffe aanbiedingen!

Huidige deals en acties

Wanneer je niet pas in november wil beginnen met jouw sportieve leven, dan kun je in ons winkel– en dealoverzicht de huidige Garmin aanbieding bekijken, zodat je van start kunt gaan met trainen!

Of vind alle Garmin aanbiedingen gedurende het gehele jaar op deze pagina!