Cyber Monday 2022

Cyber Monday 2022

Wil je dit jaar eens een speciaal Sinterklaascadeautje voor je vader kopen of wil je graag alvast de kerstinkopen doen met mooie kortingen? Cyber Monday is het ideale moment om geschenken met hoge kortingen aan te schaffen. Cyber Monday 2022 vindt op maandag 28 november plaats. Niet alleen cadeautjes zijn scherp in te slaan, ook kun je jezelf lekker verwennen met bijvoorbeeld een nieuwe televisie of laptop. Lees hier alles over Cyber Monday 2022.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Cyber Monday 2022 in Nederland

Zoals velen weten zijn Black Friday en Cyber Monday niet meer enkel populair in Amerika. Ook Nederland volgt de trend maar al te graag. Black Friday bestaat al langer, Cyber Monday daarentegen is ontstaan in 2005. Deze dag staat volledig in het teken van online deals en winkelacties. Dit in tegenstelling tot Black Friday waarbij er ook in de fysieke winkels verschillende deals te vinden zijn.

Cyber Monday wordt vaak gezien als verlenging van Black Friday, maar het is toch ook echt een op zichzelf staand begrip. Veel webshops organiseren tijdens Cyber Monday aanbiedingen met extra hoge kortingen. We verwachten dan ook tijdens Cyber Monday 2022 dat veel webwinkels waanzinnig Cyber Monday deals organiseren. Wij kunnen al niet wachten tot maandag 28 november, jullie ook niet?

De grootste spelers tijdens Cyber Monday 2022

Cyber Monday staat ook wel voor heel veel korting. Maar de vraag is daarbij, waar moet je zijn voor de interessantste Cyber Monday winkels en deals? Er zijn inmiddels ontzettend veel winkels die zich aangesloten hebben bij deze fantastische feestdag. Hierbij zijn een aantal winkels noemenswaardig. Bij deze winkels worden de kortingen namelijk ieder jaar als ongelofelijk ervaren. Hierbij hebben we het natuurlijk over MediaMarkt, Bol.com en Coolblue. Vooral de producten in de categorieën als elektronica, fashion, Apple en speelgoed zijn ieder jaar populair. Houd deze spelers dus tijdens Cyber Monday 2022 goed in de gaten!

Alle deals in één overzicht

Er zijn dus ontzettend veel winkels die ieder jaar besluiten mee te doen aan het Cyber Monday fenomeen. Hierdoor is er een ontzettend groot aanbod. Dit betekent ook dat je het overzicht makkelijk kan verliezen, maar daar hebben wij een oplossing voor! Wij van Black Friday Nederland zetten namelijk ook voor Cyber Monday alle deals voor jou op een rijtje. Zo hoef jij niet het hele internet af te speuren voor de beste deals, want die hebben wij al voor jou uitgezocht!