Cyber Monday 2021

Cyber Monday 2021

Stel jezelf eens voor…. Je bent al een tijdje op zoek naar een nieuwe televisie, maar de prijzen houden je een beetje tegen. Of je bent al maanden op zoek naar het perfecte bed, maar je budget is niet groot genoeg voor die toffe boxspring die je laatst hebt gezien. Hoe fijn zou het zijn als er een dag bestond waarop je zulke producten extra voordelig kan aanschaffen?! Wat als wij jou vertellen dat er zo’n dag bestaat! Dan hebben we het natuurlijk over Cyber Monday 2021 op maandag 29 november! Dé dag die in het teken staat van heel veel kortingen bij heel veel webshops!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Cyber Monday 2021 in Nederland

Het Cyber Monday avontuur is gestart in Amerika waardoor het nu ook een bekend begrip binnen Nederland is geworden. Deze online kortingsdag vindt plaatst op de eerste maandag na Thanksgiving. Cyber Monday staat bekend om de hoge kortingen die je kunt krijgen. In tegenstelling tot Black Friday 2021 zijn de aanbiedingen alleen online verkrijgbaar. Je kunt dus lekker vanuit thuis je (kerst)inkopen doen. Gewoon comfortabel in je pyjama met een theetje achter de laptop, scheelt een hele hoop tijd en moeite! Bovendien wordt het bezorgd waardoor je niet met alles zelf hoeft te sjouwen, ideaal dus!

Wie zijn de grootste spelers tijdens Cyber Monday 2021?

Natuurlijk zijn er ieder jaar weer heel veel verschillende webwinkels die toffe Cyber Monday deals organiseren. Toch zijn er een aantal winkels die we graag willen uitlichten, aangezien deze aanbiedingen er ieder jaar uitspringen. Dit zijn de winkels Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Zij verbazen ons elk jaar weer met mooie deals binnen populaire categorieën zoals gaming, elektronica en Apple. Wij verwachten ook tijdens Cyber Monday 2021 weer spectaculaire acties en raden daarom ook aan deze winkels zeker in de gaten te houden!

Alle deals weergegeven in één overzicht

Je denkt nu misschien: ‘Ja, leuk al die deals, maar waar kan ik de állerbeste Cyber Monday deals nu vinden?’ Daar hebben wij aan gedacht door de beste deals in één overzicht weer te geven. Hierdoor kan jij er als een van de eerste bij zijn en kun je genieten van de beste kortingen. We weten allemaal dat wij Nederlanders van kortingen houden, daar zijn we nu eenmaal Hollander voor! Check dus snel ons overzicht met alle Cyber Monday deals en Cyber Monday winkels!