Header categorie Black Friday NL

Orange Friday 2023

Dit jaar wordt er niet alleen Black Friday gevierd, maar ook Orange Friday! Dit komt omdat jij hoogstwaarschijnlijk op vrijdag 24 november (Black Friday) met de rest van Nederland voor de buis zit om het WK te kijken en jij dus helemaal geen tijd hebt om Black Friday Deals te scoren. Daarom halen we de spectaculaire deals een weekje naar voren en kan jij al op vrijdag 17 november genieten van de waanzinnige aanbiedingen!! Dus wil jij het Nederlands elftal zien spelen op een spiksplinternieuwe televisie, met een fantastische soundbar op een heerlijke nieuwe lounge bank, zonder dat je daar de hoofdprijs voor hebt betaald? Check dan zeker alle fantastische deals op de 18e!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Wanneer is Orange Friday 2023?

Orange Friday valt op vrijdag 17 november 2023, precies een week voor Black Friday op 24 november! Dit betekent dat je al een week eerder extreem goede deals kunt scoren!!
Normaliter beginnen de Black Friday deals ook al op de vrijdag vóór Black Friday en lopen ze door tot en met Cyber Monday 2024. Hierbij worden gedurende de week de aanbiedingen steeds spectaculairder. Dit jaar is de startdatum hetzelfde. Echter vanwege het WK gaan de aanbiedingen op de vrijdag voor Black Friday ook al extreem goed zijn. Dus zorg ervoor dat jij er niet naast grijpt en sla zeker op vrijdag 17 november al je slag!

Een overzicht met de allerbeste deals

Black Friday staat bekent om zijn waanzinnig goede aanbiedingen. Orange Friday gaat niet minder zijn. Ook op deze dag ga jij kunnen genieten van de allerbeste deals van het jaar. Check daarom zeker op die mooie vrijdag ons overzicht met alle winkelaanbiedingen en productdeals! Daar verzamelen we alle spraakmakende aanbiedingen en weet jij zeker dat jij geen enkele waanzinnige deal over het hoofd gaat zien!