Welke dag is Black Friday?

2 minuten leestijd

Welke dag is Black Friday?

Zoals de naam Black ‘Friday’ het eigenlijk al zegt, wordt dit festijn gevierd op een vrijdag, vrijdag 29 november 2024. De vrijdag na Thanksgiving om precies te zijn. Thanksgiving valt altijd op de vierde donderdag in november en daarom kun je voor jezelf makkelijk uitrekenen dat Black Friday altijd op een vrijdag valt. 

Hoe lang is Black Friday?

Het komt regelmatig voor dat deals al op de vrijdag van de Black Week starten, dus zoals je in het onderstaande rijtje ziet, beginnen de aanbiedingen dan op 22 november. Dit betekent dat er een mooie 8 dagen genoten kan worden van hele toffe aanbiedingen. Schrijf dus vrijdag 22 november t/m vrijdag 29 november groot in jouw agenda! 

Welke dagen is Black Friday?

Black Friday valt dus op vrijdag 29 november. Maar Black Friday is niet het enige wat in november wordt gevierd. Daarom vind je hier de belangrijkste data voor november 2024 op een rijtje:

  • Singles Day: vrijdag 16 november
  • Start Pre-Black Friday deals: vanaf zaterdag 17 november
  • Begin Black Week: vrijdag 22 november
  • Thanksgiving: donderdag 28 november
  • Black Friday: vrijdag 29 november
  • Cyber Monday: maandag 2 december

Tijdens Singles Day en Cyber Monday worden er ook leuke deals georganiseerd. Toch tipt geen enkele feestdag aan de uitgebreide Black Friday deals. Deze deals duren namelijk geen enkele dag meer, maar bij veel winkels minstens vier dagen. Deze winkels laten hun aanbiedingen tijdens Black Friday 2024 waarschijnlijk lopen vanaf Black Friday op 29 november t/m Cyber Monday. 

Inschrijven nieuwsbrief 

Ben jij nou bang deze data allemaal niet te kunnen onthouden? En ben je niet echt een planner? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en dan zorgen wij ervoor dat je een reminder krijgt voor deze data. Ook krijg je daar gelijk de beste deals op dat moment bij toegevoegd, dit is gelijk twee vliegen in één klap. Je bent op de hoogte van de feestdag en je komt met één keer klikken gelijk bij een mega goede deal, waardoor je er als een van de eerste bij bent. 

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.