Hoe lang duurt Black Friday?

2 minuten leestijd

Hoe lang duurt Black Friday?

Tegenwoordig duren de Black Friday deals bij veel winkels minimaal vier dagen. Er zijn zelfs winkels die nóg eerder beginnen met het uitbrengen van verschillende deals. Er zijn een aantal retailers die al starten met Pre-Black Friday deals vanaf begin november. De eerste deals worden namelijk al na Singles Day, op 16 november georganiseerd. Dit betekent dat er vanaf 12 november al de eerste deals online komen te staan. 

De Black Week

Met de echte Black Friday deals gaan een aantal winkels dit jaar van start op vrijdag 22 november. Dit is de maandag voor Black Friday en wordt ook wel de start van de Black Week genoemd. Afgelopen jaar waren er een aantal winkels die er nóg vroeger bij waren, dus start niet te laat met het checken van de beste deals!

Toch laat het merendeel van de shops hun aanbiedingen dus gelden voor vier dagen. Namelijk vanaf Black Friday, vrijdag 29 november, tot en met Cyber Monday, op maandag 2 december. Vanaf de vrijdag gaat het helemaal los dus wees er op tijd bij, want je gaat zeker niet de enige zijn met het goede idee op tijd te beginnen met het jagen op de koopjes. Verzekerd zijn dat je het niet gaat vergeten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat je de eerste deals zo in jouw mailbox ziet verschijnen.

Kortom, de allereerste deals starten na Singles Day, op 17 november. Daarna beginnen verschillende winkels aan het begin van de Black Week met het uitbrengen van hun spectaculaire aanbiedingen.

Hoe werkt Black Friday in Nederland? 

Black Friday is ook in Nederland een groot fenomeen. Er zijn ontzettend veel deelnemende winkels met ieder weer mooie deals. Maar hoe zorg je ervoor dat je de beste deals niet mist? Wij bieden daar een oplossing voor door de beste winkelsecties en product deals in één overzicht te plaatsen. Zo kun je in een blik zien waar je de meeste korting of de scherpste prijs te krijgen valt. 

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.