black friday scheerapparaat
Scheerapparaat

Scheerapparaat Black Friday 2024

Stel je voor… je hebt een date. Dan wil je er netjes en verzorgd uitzien. Een belangrijke stap op weg naar een goed verzorgd uiterlijk is een huid die straalt en glanst en geen huidirritaties heeft. Dit doe je met hét perfecte scheerapparaat. Tijdens Black Friday vind je tientallen exemplaren in de sale. Lees snel verder voor te gekke Black Friday scheerapparaat aanbiedingen.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday scheerapparaat

Goed voor de dag komen doe je met een gladde en gezonde huid. Om dit te bereiken heb je een goed scheerapparaat nodig die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Daarnaast ontvang je tijdens Black Friday vaak korting op een grote collectie aan scheerapparaten. Lees snel verder!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 scheerapparaat

Naar onze verwachting zijn de Black Friday acties vergelijkbaar met voorgaande jaren. Er was bijvoorbeeld 30% korting op alle elektronica scheerapparaten bij MediaMarkt en Wehkamp. Wees klaar voor deze korting en maak alvast een verlanglijstje van alle interessante scheerapparaten!

Scheerapparaat deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande edities waren er al scherpe deals op een scheerapparaat tijdens Black Friday 2024. Check de meest opvallende scheerapparaat aanbiedingen hier:

  • Philips S5940/48Â scheerapparaat van €479,- voor €339,- bij wehkamp, bespaar 30%;
  • Braun Series 9 9390cc – Clean&Charge – Elektrisch Scheerapparaat van €199,- voor €139,95 bij MediaMarkt, bespaar 30%;
  • En nog veel meer!!

Scheerapparaat Philips

Eén van de bekende scheerapparaat merken is Philips. Bij Philips heb je tientallen scheerapparaten voor vrouwen zoals de Ladyshave Wet & Dry. Daarnaast heb je verschillende scheerapparaten van Philips speciaal voor mannen. Eén apparaat heeft bijvoorbeeld een trimfunctie en een functie om te reinigen. 

Scheerapparaat Blokker

Bij de online huishoudwinkel Blokker zijn natuurlijk verschillende scheerapparaten in het assortiment te vinden. Eén van Blokkers favoriete apparaten zijn de scheerapparaten van Braun. Braun maakt gebruik van innovatieve scheertechnologie en doet er alles aan om het scheren zo comfortabel mogelijk te maken. 

Black Friday scheerapparaat andere soorten

Er zijn verschillende soorten scheerapparaten. Zo heb je bijvoorbeeld een scheerapparaat met trimmer. Een precisie trimmer zorgt ervoor dat je bakkebaarden en nekharen geperfectioneerd kunnen worden. Daarnaast heb je een speciaal scheerapparaat voor paarden. Hiervoor kun je kijken bij agrarische winkels, zoals bij Schippers.

Huidige deals en acties

Op zoek naar zo’n glad huidje? Check ons deal- en winkeloverzicht met enige regelmaat. Hier verschijnen gedurende het hele jaar door de beste scheerapparaat aanbiedingen, zoals tijdens Black Friday!