Winkels met meeste Black Friday korting

Winkels meeste BF korting 2019

Geen deals missen?! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Nog eventjes geduld…. Ja, het is bijna zover: Black Friday! De kortingsdag van het jaar! Op de vierde vrijdag van november wordt er door veel winkels flink gestunt met prijzen. Heb jij al een paar toffe winkels en producten in het vizier om tijdens Black Friday flink in te slaan? Wij weten namelijk zeker dat de kortingen weer de pan uit gaan vliegen en dat jullie daarom heel veel geld gaan besparen. 

Welke winkels zijn aantrekkelijk? 

Maar welke winkels zijn nu handig om in de gaten te houden? Daarvoor is het interessant om een blik te werpen op de acties van vorig jaar. Zodoende hebben wij de vier beste winkelacties voor je op een rijtje gezet:

4. Megekko: Tot 70% korting

De prijzen bij Megekko zijn al scherp, maar tijdens Black Friday 2020 zijn ze nóg scherper. Gedurende voorgaande edities ontving je namelijk tot wel 70% korting op audio, pc en meer! We verwachten dat de kortingen dit jaar net zo hoog of zelfs nog hoger gaan liggen, dus is het verstandig deze winkel zeker te checken!

3. Coop: Tot 80% korting 

Coop is een coöperatie die mensen samenbrengt. En hoe kun je beter koopjesjagers samenbrengen dan met het organiseren van hele toffe Black Friday aanbiedingen? Hierover dacht de supermarkt hetzelfde. Daarom stuntte ze vorig jaar met kortingen die opliepen tot wel 80% op bijvoorbeeld keukenapparatuur, zoals keukenmachines of blenders. 

2. Cameraland: Tot 80% korting 

Cameraland staat natuurlijk bekend om het aanbieden van camera’s. Maar naast camera’s kunnen er ook veel accessoires gekocht worden. Tijdens Black Friday pakt de winkel ieder jaar weer flink uit. Zo ontving je tijdens Black Friday 2019 tot 80% korting op foto & video. We verwachten dit jaar rondom 2 december soortgelijke aanbiedingen!

1.Koopjedeal: Tot 90% korting

Koopjedeal biedt iedere dag de mooiste producten aan voor de allerlaagste prijzen. Dagelijks staan er 6 aanbiedingen klaar die daarbij ook maar 24 uur geldig zijn. Naast deze aantrekkelijke, lage prijzen worden er ook nog eens extra spectaculaire aanbiedingen georganiseerd tijdens Black Friday. Zo ontving je vorig jaar tot wel 90% korting op meer dan 1000 deals, zoals op elektronica en wonen. 90% korting! Dat is bijna gratis!

Andere winkels met mooie acties

Dit zijn toch wel echt superdeals! Deze winkels mag je daarom tijdens dit feestelijke evenement echt niet missen! Waar je ook vaak hele mooie aanbiedingen kunt vinden, is bijvoorbeeld bij  Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amazon. Check deze dus ook zeker en sla je slag!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.