Samsung Tablet Black Friday
Black Friday Samsung tablet

Samsung Tablet Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Samsung Tablet Black Friday

Stel je voor, je gaat op reis en je bent iemand die graag op de hoogte is van alles. Of je ligt ontspannen op de bank en je wilt een interessant artikel lezen. Je laptop is te groot en je telefoon te klein, daarvoor is dan de uitkomst: de tablet! Een tablet is licht van gewicht en klein van formaat. De accu kan lang genoeg van stroom voorzien om gedurende de dag je behoeften te vervullen. Dit geldt zeker voor de tablets van Samsung! Check deze dus zeker tijdens Black Friday!

Voorspellingen voor Samsung Tablet Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 verwachten we ook weer leuke Samsung Tablet aanbiedingen bij externe winkels. Vorig jaar ontving je bijvoorbeeld 15% korting op de Samsung Galaxy Tab A 2019 bij Bol. Wie houdt er nou niet van zo’n korting?

Samsung Tablet Black Friday deals van eerdere edities:

We werpen een blik terug naar toffe deals uit vorige edities:
– 10% korting op de Samsung Galaxy Tab A 32 GB bij Expert;
– 11% korting op Samsung Galaxy Tab S2 bij Mediamarkt;
– 24% korting op de Samsung Galaxy Tab A 2018 bij Mediamarkt;
– 15% korting op de Samsung Galaxy Tab A 2019 bij Bol. 

Samsung Tablet S6

De Samsung Tablet S6 wordt ook wel de ‘alleskunner’ genoemd. Deze tablet bereidt je voor op alles wat er op je pad komt. Deze Samsung Tablet heeft een magnetische bevestigde S pen, waarmee je je ideeën de vrije loop kan laten. Je kunt urenlang tekenen en schetsen en je gedachten kunnen ieder moment worden opgeschreven door het optimale gebruik van de apps. Met één klik splits je scherm.

Samsung Tablet Galaxy producten

De nieuwste Samsung Tablet is de Samsung Tab S6. Daarnaast bestaat er de Galaxy Tab S die de kracht van een PC heeft, maar de mobiliteit van een tablet. Daarnaast heb je ook de Galaxy Tab A, waarmee het bioscoopgevoel binnen handbereik is. Tenslotte is er ook de Galaxy Tab Active die robuust en krachtig uitstraalt.

Huidige deals en acties

Voor de leukste aanbiedingen op tablets, laptops of computers kan er nu al ons deal– en winkeloverzicht gecheckt worden voor de huidige kortingen. Dus check ze snel!