Snowboard Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Snowboard Black Friday

Met snowboarden kun je heerlijk glijden en snijden door de sneeuw. Je kunt op je board crossen door de natuur. Daarbij kun je genieten van de sneeuw en de mooie lucht en de bergen om je heen. Het genieten wordt alleen maar groter met de gedachte dat je je mooie board, helm of skibril hebt aangeschaft met de Black Friday sale met de gaafste kortingen! Dus weer er met Black Friday dan ook tijdig bij!

Voorspellingen voor snowboard Black Friday 2024

Tijdens vorige Black Friday edities ontving je o.a. bij Decathlon tot 50% korting op verschillende sport items! We verwachten dan ook voor Black Friday 2024 weer toffe kortingen op veel verschillende wintersportartikelen. Dus houd deze artikelen goed in je achterhoofd tijdens het kortingsspektakel. 

Snowboard Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar de sport deals van vorige jaren:

  • Tot 50% korting op sport items bij Decathlon;
  • Tot 40% korting op verschillende sportartikelen bij JD Sports;
  • Tot 35% korting op o.a. sport en kleding bij MyProtein:
  • En daarnaast nog veel meer leuke aanbiedingen!

Snowboard schoenen

Snowboard schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je uitrusting. De schoenen vormen dan ook de verbinding met je snowboard. Verschillende stijlen van snowboarden hebben ook verschillende eisen. Bol, Decathlon en Intersport bieden o.a. veel verschillende boots aan, zoals soft boots, hard boots en step-in boots.

Huidige deals en acties

Is jouw wintersport al geboekt voordat Black Friday is aangebroken en wil jij wel graag stevig op je snowboard blijven staan, maar ook genieten van de mooiste kortingen? Bekijk dan de huidige snowboard aanbiedingen in ons deal– en winkeloverzicht.