Hoeveel korting Black Friday?

3 minuten leestijd

Hoeveel korting Black Friday?

Oke, dus Black Friday wordt omschreven als een kortingsfestijn, maar om hoeveel kortingen hebben we het dan eigenlijk? De kortingen tijdens Black Friday 2024 liepen op tot wel 86%! Dit zijn de kortingen waar we het voor doen. Om een goed beeld te geven van deze enorme percentages, belichten we de populairste deals hieronder:

  • 86% korting op de The North Face zwarte jas voor dames, dus van €359,90 voor €48,93 bij dress-for-less;
  • 85% korting op The North Face zwarte sportlegging voor heren, dus van €149,90 voor €22,42 bij dress-for-less;
  • 83% korting op een Industrial Salon- en eetkamertafel van massief Europees eikenhout, dus van €1499,- naar €249,99 bij Koopjedeal;
  • 81% korting op de Mike Air VaporMax 2019, dus van €190,- naar €35,- bij JD Sports;
  • 80% korting op de Lenovo Thinkpad Yoga 11E, dus van €1199,99 naar €229,99 bij Refurbo;
  • 78% korting op de een Katoenen All Season dekbed, dus van €139,99 naar €29,99 bij Dekbed Discounter.

Dit is nog maar een kleine greep uit het grote aanbod van afgelopen Black Friday editie. We verwachten voor Black Friday 2024 zelfs te kunnen genieten van nóg hogere kortingen. We verwachten vooral hoge kortingen op Apple, elektronica, fashion en gaming. Natuurlijk betekent dit niet dat categorieën als wonen, smartphones en audio tegen gaan vallen. Check onze product deals en ons winkeloverzicht om de hoogste kortingen te kunnen vinden in één overzicht. Dit overzicht helpt bij het vinden van jouw favoriete producten in de aanbieding in enkele seconden

Benieuwd naar de beste deals tijdens Black Friday? Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste deals en acties.

Wat zijn echte Black Friday deals?

Het is natuurlijk lastig om de echte Black Friday deals op een rijtje te krijgen. Daarom geven wij een duidelijk overzicht met de beste winkelacties en product deals tijdens Black Friday. Zo ben jij eenvoudig op de hoogte waar de meeste korting en de beste prijzen te vinden zijn. Zo filter je makkelijk op deals niet die de moeite waard zijn te checken. 

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.