Waarom Black Friday?

2 minuten leestijd

Waarom Black Friday?

Black Friday begon als een dag in Amerika waarbij winkels mooie kortingen weg gaven om te zorgen dat men hun kerstinkopen bij hun startten. En hoe zorg je ervoor dat klanten komen shoppen in jouw winkel? Door ze te lokken met de beste prijzen en de hoogste kortingen. Sindsdien is het in november iedere keer weer raak. Het kortingsfenomeen is overgewaaid naar Nederland en ook hier doen winkels maar al te graag mee. Geen enkele winkel wil achterblijven, dus de kortingen worden elk jaar scherper en de concurrentie wordt heftiger. 

Als klanten vinden wij dit zeker geen probleem. Black Friday in november is de ideale tijd om bijvoorbeeld jouw nieuwe laptop of tablet aan te schaffen. Of wanneer je op zoek bent naar een nieuwe outfit, dan biedt deze Zwarte Vrijdag ook zeker een oplossing. 

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag vol met toffe aanbiedingen. Op deze dag vliegen de kortingen je om je oren. Kortingen op fashion, kortingen op Apple-producten, kortingen op televisies, noem het maar op. Het is de perfecte tijd om de inkopen voor Sinterklaas en Kerst te doen. 

Hoelang is Black Friday?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november. Toch beginnen al veel webwinkels met het organiseren van deals op vrijdag 22 november, de week ervoor. Dit is namelijk de start van de ‘Black Week’. Er zijn dus veel aanbiedingen die meerdere dagen gelden. En een aantal webshops organiseren iedere dag een nieuwe dagdeal, zoals Bol.com. Wij raden dan ook aan de deals vanaf 22 november in de gaten te houden en iedere dag de populairste winkels even te checken. 

 

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.