Cyber Monday 2023

Cyber Monday 2023

Bestaat er een perfect moment om een nieuwe televisie, sneakers of een computer te kopen? Je zou denken van niet, maar toch is er een dag in het jaar waarbij de prijzen wel heel scherp zijn. Deze dag wordt ook wel Cyber Monday genoemd. De kortingen lopen ontzettend hoog op, waardoor je flink kan besparen. Schrijf dus maandag 27 november groot in je agenda, want zo ben jij er op tijd bij en geniet van je de mooiste Cyber Monday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Cyber Monday 2023 in Nederland

Black Friday kent men al jaren, maar ook Cyber Monday wordt steeds populairder in Nederland. Cyber Monday valt ieder jaar op de maandag na Black Friday, wat betekent dat het dit jaar op maandag 27 november valt. Er doen steeds meer winkels mee met de Cyber Monday gekte, waardoor het aanbod steeds groter wordt. Dit is fijn voor jou, want de kans op betere deals stijgt daardoor!

De grootste spelers tijdens Cyber Monday 2023

Met zo’n groot aanbod is het handig om te weten welke winkels je sowieso in de gaten moet houden tijdens deze feestelijke maandag. Wij van Black Friday Nederland biedt daarbij de helpende hand door ook tijdens Cyber Monday de beste Cyber Monday deals voor jou te selecteren. Er zijn daarbij een aantal winkels die er ieder jaar weer uitspringen en die we jullie daarom ook aanraden goed in de gaten te houden tijdens Cyber Monday 2023. Winkels met jaarlijkse waanzinnige kortingen zijn o.a. Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Check them out!

Alles in één overzicht!

Tijdens Cyber Monday gaat het hard. De beste deals zijn namelijk snel uitverkocht. Ook de winkels met toffe Cyber Monday acties gaan snel door hun assortiment heen. Daarom is het enorm van belang om op tijd je slag te slaan. Daarom hebben wij speciaal voor jou een overzicht gemaakt met de beste Cyber Monday winkels en deals! Op deze manier verlies je geen tijd met het zoeken naar de beste acties en heb jij in één oogopslag duidelijk waar jij de beste deals kunt scoren. Check daarom zeker onze website op deze veelbelovende maandag!