Cyber Monday 2019

Cyber Monday wordt altijd gevierd op de maandag na Black Friday. In 2019 valt Cyber Monday dus op maandag 2 december. Op deze maandag gaan winkeliers nog één keer los, maar dan alleen online. Zorg er dus voor dat je dit niet mist!

Lees verder
Cyber Monday 2019 is voorbij, bekijk hier de data voor de aankomende edities
Wanneer is Cyber Monday?

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Cyber Monday 2019 verwachtingen

De verwachting is dat steeds meer winkeliers zich niet beperken tot Black Friday maar Cyber Monday 2019 meepakken om optimaal gebruik te maken van dit koopjesfestijn. Belangrijk voor jou is dus om niet meteen op de eerste de beste deal af te gaan maar soms ook rustig af te wachten naar wat het Black Friday weekend nog meer te bieden heeft. Grote spelers die al jaren op de hoogte zijn van deze extra sale dag, zijn bijvoorbeeld Bol.com en MediaMarkt. Deze twee spelers denken al tijden van tevoren na over hoe ze dit kortingsweekend aan gaan pakken en het gaan winnen van de andere grote spelers zoals bijvoorbeeld Coolblue en de Bijenkorf. Ook deze grote winkels weten hoe ze deals moeten bedenken en zorgen er elk jaar voor dat hun deals opvallen tussen de honderden andere Cyber Monday deals.

Hoe weet ik wie er meedoen?

Je kunt natuurlijk zelf jouw favoriete winkel in de gaten houden maar de ervaring leert dat het steeds moeilijker wordt om op de hoogte te zijn van alle deals tijdens de Cyber Monday week. Elke winkel zal proberen je aandacht te trekken en met een goede deal komen. Zo telde ons winkeloverzicht vorig jaar maar liefst 149 winkels met Cyber Monday aanbiedingen. Om er zeker van te zijn dat je geen goede deals mist tijdens Cyber Monday 2019 kun je jezelf abonneren op onze Deal Alerts. Door middel van deze alerts ontvang je relevantie aanbiedingen voor jouw favoriete producten en winkels.