Vijf voorspellingen van Black Friday Nederland

De eerste voorspelling voor Black Friday 2018

Vorige week spraken we over de beste topdeals van vorig jaar. Maar wat kunnen we dit jaar verwachten met Black Friday 2018? Hogere kortingen, meer productcategorieën? Wij zetten speciaal voor jullie vijf voorspellingen van Black Friday 2018 op een rijtje.

Hogere kortingen, meer producten en meer uiteenlopende productcategorieën. Dit gaat er gebeuren met Black Friday.

1. Wees er snel bij, winkels beginnen eerder met Black Friday

Vorig jaar zagen we deze trend al opkomen. Winkels willen altijd graag de eerste zijn met hun deal, daarom beginnen een aantal winkels niet op Black Friday, maar vaak een paar dagen eerder. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen op 23 november 2018 Black Friday Nederland goed in de gaten houdt, maar ook in de week voor de kortingsdag van het jaar de website al iedere dag even checkt. Je weet nooit wanneer de deals online komen. Toch zien we wel dat de allerbeste deals pas echt vanaf Black Friday ingaan, maar wees er dan snel bij! Want voordat je het weet is jouw favoriete product uitverkocht.

2. Groots uitpakken met Telecom deals

Telecom deals zijn niet meer weg te denken van Black Friday. Wij verwachten dat er dit jaar nog meer Telecom deals online komen dan vorig jaar. Ben je dus op zoek naar een mobiel? Wacht dan nog even tot Black Friday want we verwachten dat providers als Vodafone, Odido en BEN weer groots uit gaan pakken met de smartphone deals van 2018. De Samsung Galaxy of de Apple Iphone zijn smartphones waar je altijd wel een fikse korting op kunt vinden. Kun je niet wachten? Bekijk dan alvast de Samsung Galaxy deals van dit moment.

3. 45% meer deelnemende winkels in 2018

Naar verwachting doen er in 2018 bijna de helft meer winkels mee aan Black Friday 2018. Daardoor zal het aantal deals ook bijna met de helft stijgen. Het is dus belangrijk dat je jouw favoriete winkel goed in de gaten houdt, want voordat je het weet wordt je ondergesneeuwd door de kortingen en kun je jouw deal niet meer vinden.

4. Meer lokale scherpe aanbiedingen

Behalve grote namen als adidas, MediaMarkt, Ziggo en Bol.com is het ook slim om dit jaar de kleine lokale winkels goed in de gaten te houden. Naar verwachting zullen de kleine winkels en boetiekjes in jouw dorp of stad ook meedoen aan Black Friday. Black Friday Nederland richt zich echter alleen op de landelijke bekende winkels, dus de aanbiedingen van dat kleine winkeltje in jouw dorp zul je zelf in de gaten moeten houden. Dit kan vaak al door de winkel te volgen op Social Media en even te vragen of ze dit jaar meedoen aan Black Friday.

5. Meer producten in reis-, interieur- en fashionbranche

Dit jaar verwachten wij dat vooral de reisbranche uit gaat pakken. Deze speler was er vorig jaar ook bij met onder andere merken als: Ryanair, Hotels.com, Expedia en Hilton. De verwachting is vooral dat er kortingen komen op vliegtickets en hotels met Black Friday 2018. Houd onze reispagina goed in de gaten voor een recent overzicht van alle reisaanbiedingen met Black Friday.

Samen gaan we voor de beste deals


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.