Vijf voorspellingen van Black Friday Nederland voor 2019

Vijf voorspellingen van Black Friday Nederland

Vorig jaar was Black Friday weer één groot succes en we verwachten dat dé kortingsdag ook dit jaar niet onopgemerkt blijft. Waarschijnlijk zijn een groot aantal winkels momenteel al bezig met de voorbereiding van Black Friday. In het geheim worden de beste deals al besproken. Speciaal voor jullie zetten wij alvast vijf voorspellingen op een rij van wat wij dit jaar verwachten van Black Friday. Psst.. niet doorvertellen hè!

Meer, hoger, beter en eerder. Dit gaat er gebeuren met Black Friday 2019:

1. Meer Black Friday korting

We kunnen het elk jaar wel blijven herhalen, want steeds meer Nederlandse winkeliers worden zich bewust van de wereldwijde kortingsdag Black Friday. Vandaar ook dat er steeds meer winkels op onze site verschijnen en je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Vorig jaar was het aantal deelnemende winkels al gestegen met 45%. We zien dit jaar al dat het aantal deelnemers is verdubbeld en dit wordt alleen maar meer. Het is dus goed om het Black Friday winkeloverzicht in de gaten te houden rondom 29 november, want zonder een duidelijk overzicht wordt het moeilijk om jouw favoriete producten te bemachtigen.

2. Telecom aanbiedingen groeien de pan uit

Dat de categorie telecom één van de grootste is tijdens Black Friday is geen geheim, maar dit jaar is het aantal telecom aanbiedingen echt groter dan ooit. Heb je dus een smartphone nodig of nieuw telefoonabonnement? Tijdens Black Friday is er een ruime keus. Zo kun je bijvoorbeeld verwachten dat de nieuwste iPhone in de aanbieding gaat zijn en het nieuwste Huawei model verlaagd is in prijs. De beste smartphone deals vind je bijvoorbeeld bij Samsung, Ben, MediaMarkt en Amac.

3. Verzekeringen, energiebedrijven en autoleasebedrijven in opkomst

Behalve smartphones en andere elektronica producten zien we dat er steeds meer diensten worden aangeboden. Het blijft dus niet enkel bij producten. De verwachting is dat er in 2019 deals komen van bijvoorbeeld verzekeringen, energiemaatschappijen en autoleasebedrijven. Organisaties hebben gelijk! Waarom alleen producten? Energiemaatschappijen als NUON, Oxxio en Eneco zien hun kans tijdens Black Friday voor het aanbieden van scherpe energiedeals. Wees er wel snel bij, want deze deals zijn erg gewild en op=op.

4. Black Friday Events in je eigen buurt

We geven toe, online shoppen is natuurlijk makkelijk. Je kijkt ‘s ochtends bij je favoriete winkels wat je wilt hebben en besteld gedurende de dag. De volgende dag heb je alles in huis. Maar grote steden zorgen steeds vaker voor een Black Friday shopping event, wat het super leuk maakt om ook in de winkelstraten een kijkje te nemen. Veel steden zorgen voor een extra koopavond op Black Friday, waardoor jij gerust uit werk nog even je favoriete deals kunt scoren. Zo werd er vorig jaar in Rotterdam uitgepakt met een shopping event en kon je in Hilversum en Hoofddorp genieten van een muziekspektakel tijdens het shoppen. Tot slot pakte ook Oosterhout uit met een Black Friday shopping night. Redenen genoeg dus om de events in jouw stad goed in de gaten te houden met Black Friday!

5. Black Week in plaats van Black Friday

Waar Black Friday in 2015 nog echt alleen op de vrijdag na Thanksgiving werd gevierd, is dit principe inmiddels wel veranderd. We hebben allang niet meer één kortingsdag, maar eerder een kortingsweek. We zagen vorig jaar al dat de deals eerder begonnen. Veel winkels wilden als eerste zijn met de beste koopjes en begonnen bijvoorbeeld op woensdag of donderdag al met het presenteren van hun deals. Dit jaar is het bijna de standaard om op de maandag in de week van Black Friday al te beginnen met de beste deals en dan door te gaan tot en met Cyber Monday. Zo zie je dat het super belangrijk is om op de hoogte te blijven! Anders weet je niet meer wanneer welke deal van start gaat.

Daar ben je Hollander voor!


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.