De best verkochte producten tijdens Black Friday vorig jaar

De best verkochte producten van Black Friday 2018

Elektronica is altijd een categorie met goede Black Friday deals. Vaak komen er in de dagen of weken voor Black Friday nieuwe versies uit van verschillende producten. Het gevolg hiervan is vaak dat je deze nieuwe producten tijdens Black Friday met een mooie korting voorbij ziet komen. Mensen zijn namelijk gek op nieuwe producten en helemaal wanneer ze sterk afgeprijsd zijn! De game FIFA, jullie waarschijnlijk wel bekend, wordt bijvoorbeeld elk jaar vlak voor Black Friday bijgewerkt met de nieuwste spelers en nog veel meer unieke eigenschappen. In november kun je vervolgens de game al met korting aanschaffen. Super tof toch! Om je voor te bereiden op de kortingsdag van het jaar vind je hier de top 5 met de best verkochte producten van vorig jaar. En het gaat je niet verbazen… drie van de vijf producten komen uit de gaming scene.

Sony Playstation 4 + Spiderman

Dé deal die bij uitstek het beste verkocht is tijdens Black Friday vorig jaar is toch wel de Playstation 4 bundel. Met deze deal kon je een pakket aanschaffen van een PlayStation 4 Slim console, 2 keer een draadloze controller, de Spider-Man game en alle bijbehorende kabels voor een wel héééle lage prijs. Honderden mensen zagen hun kans om de PS4 op Black Friday aan te schaffen en we geven ze geen ongelijk! Nog niet eerder kreeg je zoveel voordelen en een super leuke game bij je spelcomputer voor slechts een prikkie!

FIFA 19

We zeiden het al, de game FIFA is altijd één van de meest verkochte items tijdens dé kortingsdag van het jaar. Elk jaar wordt er in september weer een nieuwe versie uitgebracht door Elektronic Arts. FIFA staat al jaren op de lijst van de meest populaire games aller tijden en naar verwachting gaat dit voorlopig niet veranderen. Bij (web)shops als Bol, Wehkamp en Amazon kon je vorig jaar tijdens Black Friday deze voetbalgame met een mooie korting aanschaffen. De deals verschilden per shop, waar uiteindelijk Wehkamp met de beste deal uit de bus kwam. FIFA was daar voor de PS4 afgeprijsd van €59,99 naar €34,99 (- 42%). Dit jaar komt natuurlijk FIFA 20 in de aanbieding. Een nieuwe editie, dus nieuwe kansen! Wij verwachten weer torenhoge kortingen. Ben je dus een voetbalfan en al maanden aan het wachten op de nieuwe FIFA? Grijp dan je kans tijdens Black Friday! Ook als je misschien niet zo’n voetbalfan bent, is dit spel superleuk! Geef toe, het is toch super gaaf om het gevoel te hebben dat je voor even bij een topclub speelt?!

Google Chromecast 2018 media streamer

Als derde in de top 5 van best verkochte producten staat de Google Chromecast media streamer. Vorig jaar werd de vernieuwde Chromecast geïntroduceerd. Met deze nieuwe Chromecast heb je veel betere verbindingssnelheid waardoor je al jouw favoriete video’s kunt streamen zonder dat het beeld hapert. Daarnaast kan de vernieuwde Chromecast meer frames per seconde (fps) aan. Dit zorgt ervoor dat de beeldkwaliteit veel beter is en je zonder je te ergeren aan de kwaliteit de leukste films kunt kijken. Tijdens Black Friday vorig jaar kon je deze media streamer al krijgen voor maar liefst €29,- (!). Dit jaar verwachten wij weer goede Chromecast deals. Met de Chromecast stream je alles op je televisie waardoor je nergens meer afhankelijk van bent. Wat jij wilt kijken, kun je kijken op elk geschikt moment.

Call of Duty PS4

Naast FIFA is de game Call of Duty vorig jaar ook super veel verkocht tijdens Black Friday. Honderden mensen profiteerden van torenhoge kortingen bij gameshops als GameMania, Bol.com en Intertoys op de allernieuwste editie. Gemiddeld was de game twintig euro goedkoper dan normaal tijdens deze vierde vrijdag van november. Deze game is ook al meer dan vijftien jaar één van de meest populaire games in Nederland. Het valt binnen het genre first-person shooter en third-person shooter en is beschikbaar voor verschillende media. Ook is het superleuk dat je samen kunt spelen met je vrienden op de Nintendo Switch, PS4 of Xbox. Ben je dus een fan van shooting games? In de Call of Duty serie speel je een soldaat van verschillende landen zoals de VS of Sovjet-Unie. Houd de Call of Duty deals goed in de gaten voor de laatste info!

Red Dead Redemption 2 PS4

Als vijfde staat de game Red Dead Redemption 2 in het lijstje van best verkochte producten tijdens Black Friday. Deze gameserie bestaat ook al vijftien jaar en is sindsdien niet meer weg te denken uit de action-adventure game scene. Je volgt het verhaal van een oud- bendelid, ontgrendelt wapens en worstelt je door de verschillende levels. Vorig jaar verscheen Red Dead Redemption 2, wat natuurlijk zorgde voor de piek met Black Friday. Dit jaar verwachten we weer te gekke game deals! Op het deal overzicht van Black Friday Nederland kun je precies zien wanneer welke deals geldig zijn. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om zeker te weten dat je geen enkele deal mist. Het kan namelijk lastig zijn om tijdens de Black Week dagelijks Black Friday Nederland in de gaten te houden, maar door de nieuwsbrief krijg jij alle deals op tijd in jouw mailbox.

Daar ben je Hollander voor!


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.