Beste verkochte producten van vorig jaar

Best verkochte producten 2019t verkochte producten 2019

Geen deals missen?! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Ieder jaar worden er weer ontzettend toffe deals georganiseerd door veel verschillende winkels. Er zijn daarbij een aantal product deals geweest die enorm opvielen betreft korting en populariteit onder het publiek! Daarbij was opvallend dat de meeste deals uit de elektronica categorie kwamen, net zoals andere jaren.

Om je alvast wat inspiratie te geven voor Black Friday 2020, kun je hieronder de top 5 vinden met de best verkochte producten in 2019.

5. Sonos One met spraakbediening

Op nummer vijf staat de Sonos One, een populaire speaker om een gehele ruimte met de mooiste klanken te vullen. Vorig jaar was deze luidspreker erg populair tijdens de feestelijke Black Friday deals. Hierbij was Bol.com de winkel die er uitsprong met haar mooie aanbieding. Zo ontving  je namelijk 27% korting op de Sonos One met spraakbediening. Dus wie weet verrast Bol ons dit jaar ook weer met een mooie Sonos aanbieding!

4. Sony PlayStation 4 (slim)

Vorig jaar ontving je 33% korting op de Sony Playstation 4 (slim) 500 GB bij MediaMarkt. Een hele mooi deal waar velen goed gebruik van hebben gemaakt! Binnenkort wordt de PlayStation 5 uitgebracht en daarom verwachten we voor Black Friday 2020 nog betere aanbiedingen voor de PlayStation 4. We hopen daarnaast natuurlijk ook al een beetje korting te mogen ontvangen op de PS5, echter blijft dit nog een verrassing tot Black Friday daadwerkelijk is aangebroken.

3. Apple iPhone 11 

De Apple iPhone 11 is in 2019 uitgebracht, dus de kans dat deze telefoon in de aanbieding ging zijn tijdens Black Friday was erg klein. Desondanks was Amazon erg gul dat jaar en gaf op deze Apple iPhone 11 – 128 GB maar liefst 4% korting. Klinkt als precies niks, maar dit waren toch bijna drie tientjes korting. En voor Apple producten is dit een mooie korting, zeker voor nieuwe releases!

Dit jaar wordt door Apple de iPhone 12 uitgebracht en we hopen stiekem dat we tijdens Black Friday 2020 dus ook kortingen mogen verwachten op dit nieuwe model. We zijn er in ieder geval wel zeker van dat we tijdens Black Friday 2020 mooie aanbiedingen kunnen verwachten op de iPhone 11 modellen, zoals de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Winkels die je hiervoor zeker in de gaten moet houden zijn: Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Amazon. 

2. Nintendo Switch 2019 met gratis LABO pakket

De Nintendo Switch is momenteel een van de populairste spelconsoles. Vorig jaar is de spelcomputer door ontzettend veel winkels aangeboden en vlogen ze als zoete broodjes over de toonbank. Vooral MediaMarkt had vorig jaar een gouden deal waarbij de Nintendo Switch 2019 voordelig gekocht kon worden, namelijk met 7% korting. Dit was nog niet alles, want je ontving daarbij ook nog eens een gratis LABO pakket. 

Hopelijk verblijden de winkels ons dit jaar ook weer met een mooie Nintendo Switch aanbieding! Maar weet ook dat je kans kunt maken om de Nintendo Switch ook GRATIS in huis te halen, door mee te doen met onze winactie! Meedoen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en duimen maar!

1.De Apple AirPods 2019

Tijdens Black Friday 2019 waren de AirPods absoluut de meeste verkochte producten. Vorig jaar ontving je op de AirPods 2019 met draadloze oplaadcase 17% korting en op de AirPods 2019 met oplaadcase 22% korting, beide bij Mobiel.nl. Dit zijn de kortingen waar we van houden! Aangezien de AirPods dit jaar al een jaar op de markt zijn, verwachten we weer mooie kortingen met Black Friday 2020. Ook kunnen de mooie Airpods zelfs gewonnen worden met onze toffe winactie! Doe hier dus zeker aan mee door je hier aan te melden voor onze nieuwsbrief!!!

Meer inspiratie opdoen?

De bovenstaande producten en hun opvolgers zijn interessant om tijdens Black Friday in de gaten te houden. Wanneer je nog wel in bent om nog meer inspiratie op te doen, kun je ook de beste verkochte producten van 2018 bekijken. Zo weet jij nog beter welke winkels en producten je in de gaten moet te houden.

Nu al profiteren van mooie aanbiedingen? Neem dan zeker een kijkje in ons deal– en winkeloverzicht met alle huidige winkelacties en deals!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.