Header categorie Black Friday NL

Black Friday weekend

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday weekend

Vroeger bestond Black Friday maar uit één enkele dag. Nu gelden de acties minstens het gehele weekend. Dit betekent dat je minimaal drie dagen kunt genieten van spectaculaire deals. Nu vraag je je natuurlijk af: wanneer is Black Friday dit jaar dan precies? Het Black Friday weekend 2023 start op vrijdag 24 november en loopt door t/m zondag 27 november. Hierbij kun je het hele weekend genieten van de beste aanbiedingen.

Black Friday Nederland

Ook in Nederland is Black Friday niet onbekend bij de winkels. Het is nu al meerdere jaren een groot fenomeen en we kunnen er ook niet omheen. Je loopt als winkel flink achter als je nog geen scherpe Black Friday deals organiseert. We verwachten dan ook tijdens Black Friday 2024 dat geen enkele winkel meer wilt/gaat achterlopen. Dit betekent dat de Black Friday aanbiedingen nóg interessanter gaan zijn dan de voorgaande jaren.

Black Friday deals tijdens Black Friday

Zoals benoemd, er zijn weinig winkels die niet gaan deelnemen aan Black Friday 2024. Winkels die je zeker in de gaten moet houden zijn Bol.com, Zalando, MediaMarkt, Coolblue en Amazon. Deze winkels verrassen ons jaar op jaar weer met hoge kortingen. Daarnaast zijn er ook veel fysieke winkels die hun producten aanbieden met een hoge Black Friday korting.

Black Friday weekend vs Cyber Monday

Het Black Friday weekend en Cyber Monday zijn twee aparte begrippen. Cyber Monday valt namelijk op de maandag 29 november, de dag na het Black Friday weekend. Op deze dag kun je ook nog flink shoppen, maar dan alléén online. Cyber Monday betreft uitsluitend online aanbiedingen. Hierbij kun je profiteren van de luxe om alle beste deals rustig vanachter je laptop te scoren. Er zijn veel webshops die de acties van het weekend laten doorlopen t/m Cyber Monday. Dus zorg dat je deze mooie maandag na het Black Friday weekend ook zeker even checkt!