Header categorie Black Friday NL

Black Friday 2024

Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld de beste laptop of televisie, dan schrikken de prijzen je misschien al snel af. Gelukkig bestaat er Black Friday 2024 op vrijdag 29 november. Op deze feestdag worden populaire artikelen aangeboden met mooie kortingen. Heb je dus bijvoorbeeld al een tijdje sneakers of een smartphone op het oog, wacht dan eventjes tot Black Friday. Misschien scoor jij die sneakers of telefoon namelijk wel voor een veel betere prijs en houd je geld over voor andere leuke producten! Een win-win situatie dus!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2024 in Nederland

Het Black Friday verhaal startte in Amerika. Nu wordt deze feestdag niet alleen al jaren in Amerika gevierd, maar ook in Nederland! Steeds meer Nederlandse winkels doen mee met de Black Friday gekte. Hierdoor ontstaan er ieder jaar weer toffere acties. Maar wat zijn nu de beste deals en waar kun je deze vinden? Black Friday Nederland zet de mooiste aanbiedingen op een rijtje! Dus door onze website te bezoeken heb je in één klap de beste deals en deelnemende winkels in één overzicht. 

De grootste spelers tijdens Black Friday 2024

Tijdens het kortingsspektakel in 2024 spelen er kleine en grote winkels mee, allemaal met noemenswaardige aanbiedingen. Toch zijn vaak de beste deals te vinden bij o.a. Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Bij deze winkels ontvang je vaak kortingen op elektronica, wonen, Apple en kleding. Houd deze winkels dus tijdens Black Friday goed in de gaten! En wees er altijd snel bij, want op is vaak op!