De aanbiedingen zijn gestart, mis ze niet!
Scoor nu de beste deals!
De beste deals
Handig, snel en overzichtelijk

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nederland – Dáár ben je Hollander voor!

Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Hoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, zijn er tegenwoordig ook veel Nederlandse retailers die op deze koopgekte inspelen. De eerste jaren van Black Friday waren het vooral kleine winkels die begonnen met Black Friday, maar tegenwoordig doen ook grotere retailers als MediaMarkt, Bol.com en wehkamp mee aan deze geweldige uitverkoop! Maar ook bekende merken zoals Apple, NIKE en Sonos zijn tegenwoordig actief in Nederland tijdens Black Friday en geven op deze dag uitzonderlijk hoge kortingen weg. Mocht je met Black Friday nog niet alles gevonden hebben, dan kun je op de maandag daarna nog mooie deals scoren tijdens Cyber Monday.

Wat heb ik aan Black Friday?

Doordat Black Friday aanbiedingen tegenwoordig ook in Nederland beschikbaar zijn, kun je flinke kortingen op mooie producten scoren! Natuurlijk hebben de meeste Nederlandse winkels wekelijks diverse aanbiedingen, maar de aanbiedingen tijdens Black Friday zijn een stuk extremer. Kortingen kunnen namelijk oplopen tot maar liefst 80% van de originele adviesprijs! Vooral de aanbiedingen op elektronica, mode en witgoed kunnen buitengewoon scherp zijn. Daarbij komen niet de zogenaamde “afdankertjes” in de aanbieding, maar juist de waardevolle moderne producten. Denk hierbij aan de nieuwste type camera’s, televisies, smartphones, tablets, games en de laatste fashion.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday deals starten in de meeste gevallen eind november, wat voor shoppend Nederland zeer gunstig is. Black Friday valt namelijk net voor Sinterklaas. Mocht je dit jaar voor de dure decembermaand nog op zoek zijn naar toffe sinterklaas- en/of kerstcadeaus, dan kun je beter je aankoop nog even uitstellen tot vrijdag 26 november en je slag slaan tijdens Black Friday 2021. Maandag 30 november is het vervolgens Cyber Monday 2021.

Tips!

BlackFridayNederland.nl biedt sinds 2015, als eerste in Nederland, een compleet overzicht van deelnemende winkels die speciale aanbiedingen en acties hebben tijdens Black Friday. Dankzij dit winkeloverzicht heb jij als shopper een handig overzicht van alle winkels en aanbiedingen inclusief hun looptijd. Hierdoor weet je waar en wanneer je kortingen kunt pakken! Ons advies is om de Black Friday aanbiedingen online te verzilveren. Je hebt dan het grootst mogelijke aanbod en hierdoor meer keus. Ook loop je minder risico dat je favoriete product is uitverkocht en dat je uiteindelijk voor niets naar de winkel bent geweest. Tot slot kun je vanaf middernacht van de aanbiedingen profiteren, iets wat in een fysieke winkel ondenkbaar is.

Black Friday België

Ben je op zoek naar de deals in België? Ga dan naar onze Belgische site BlackFridayExpert.be.

Black Friday Frankrijk

Ben je op zoek naar de deals in Frankrijk? Ga dan naar onze Franse site Black Friday France.