header black friday oculus quest
icoon oculus quest 2

Oculus Quest Black Friday 2024

De Oculus Quest is een VR-bril waarmee je de virtuele wereld kan betreden. Je kunt hiermee ontzettend veel leuke games spelen. Met de Quest is er een bewegingsvrije oplossing voor VR ontstaan. Omdat de Oculus Quest tijdens Black Friday goedkoper is dan ooit, is het een perfect moment om de VR Bril aan te schaffen. Kortom, houd de Black Friday deals op deze pagina in de gaten!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Oculus Quest Black Friday

Je staat op het dak van een gebouw en hebt je tegenstanders in het vizier. Je pakt je wapen erbij en schiet de eerste neer. Yes, raak!! Vervolgens hebben de andere tegenstanders jou ook in het vizier… Links, rechts, bukken, van achter!! Met een flinke dosis adrenaline in je lijf weet je je er gefocust doorheen te slaan, met een overwinning als resultaat. Je slaakt een enthousiaste kreet, zet je Oculus Quest bril af en veegt de zweetdruppels van je gezicht. Pfoe, dat was nog eens een lekker potje… Deze geweldige ervaring kan jij meemaken door de Oculus Quest tijdens Black Friday goed in de gaten te houden.

Voorspellingen voor Oculus Quest Black Friday 2024

Er wordt verwacht dat de Oculus VR brillen tijdens Black Friday 2024 mooi afgeprijsd gaan worden. Vorige jaren ontving je bijvoorbeeld tot 12% korting op deze populaire brillen. Wij voorspellen daarbij soortgelijke acties voor de aankomende Black Friday editie.

Oculus Quest Black Friday deals van eerdere edities

Elk jaar zijn er leuke kortingen op VR brillen. Hierbij een aantal opvallende acties van voorgaande jaren:

– Oculus Rift S van €449,- naar €399,-, bespaar 12%;

– Gratis Star Wars VR series bij de aankoop van een Ocolus Quest;

– En natuurlijk nog veel meer!

Oculus Quest games

Er zijn ontzettend veel Oculus Quest games beschikbaar. Deze spellen variëren van mysteries oplossen tot sportwedstrijden spelen met je vrienden. En wie zegt dat gamen alleen voor mannen is? Dat is zeker niet het geval. Er worden namelijk ook fantastische spellen voor vrouwen en kinderen  aangeboden.

Waar kan ik de Oculus Quest kopen? 

Tijdens Black Friday kan de Oculus Quest gekocht worden bij bijvoorbeeld Coolblue, Mediamarkt, Amazon en Bol. Naast de Oculus Quest, verwachten we ook aanbiedingen op andere Oculus producten zoals bijvoorbeeld de Oculus Rift en andere accessoires.

Oculus Quest producten

De Oculus Quest is beschikbaar in twee varianten, namelijk 64 gb en 128 gb. Hoe meer opslagcapaciteit je hebt, hoe meer games je kan opslaan en kan spelen. Ook is er een Ocolus Quest 2 beschikbaar! Daarnaast zijn er ook veel accessoires voor de VR bril aan te schaffen. Zoals een screenprotector, een foam-vervanging, een siliconen gezichtsmasker of een hoofdband.

Huidige deals en acties

Wil je nu al een stapje zetten in de virtuele realiteit? Dan kun je alvast een kijkje nemen in ons huidige deal– en winkeloverzicht. Misschien heb je wel geluk en is er nu al een VR bril in de aanbieding! Dus sla je slag en scoor!