Summer Black Friday

Summer Black Friday

Black Friday deals in de zomer, wie wil dat nu niet?! Sinds 2015 is er naast Black Friday (en Cyber Monday) een nieuw opkomend kortingsevent, namelijk Amazon Prime Day. Door het grote succes van dit kortingsspektakel van Amazon, zijn er steeds meer retailers die rond die tijd ook mooie deals aanbieden. Het gevolg hiervan is dat er een nieuwe term is ontstaan. Daarom brengen wij je hier graag op de hoogte van de belangrijkste informatie over de zomerse Black Friday editie.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Wat is Summer Black Friday?

Summer Black Friday is zoals eerder gezegd ontstaan door de opkomst van Amazon Prime Day. Dit zijn twee dagen in juli die geheel in het teken staan van waanzinnige deals op het platform Amazon. Voornamelijk dure en luxe producten zoals televisies, computers en andere elektronica zijn meer afgeprijsd dan normaal en daardoor erg in trek. Deze deals zijn enkel te verkrijgen met een Prime-account. Desondanks is dit event enorm populair. Hierdoor zijn er steeds meer retailers die ook willen meeliften op deze populaire hype en daardoor ook mooie deals aan gaan bieden in de zomerse maand juli. Hierdoor worden er ook steeds meer Black Friday acties georganiseerd in de zomer.

Wanneer is Summer Black Friday 2023?

De zomerse Black Friday vindt elk jaar plaats in juli. Er is geen vaste datum aangezien retailers op verschillende data acties aanbieden, echter is er wel een piek te zien tijdens de Amazon Prime Days. 

De nieuwe, zomerse editie van Black Friday gaat dit jaar logisch gezien dan ook plaatsvinden in juli. Wij houden het scherp in de gaten, dus zorg ervoor dat je op de hoogte blijft d.m.v. het regelmatig checken van deze pagina of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.