Header categorie Black Friday NL

OnePlus Nord CE 2 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

OnePlus Nord CE 2 Black Friday 2024

Vanaf 2022 is er weer een nieuwe telefoon door OnePlus uitgebracht, namelijk de OnePlus Nord CE 2. Deze telefoon heeft drie camera’s, werkt vloeiend en is verkrijgbaar met verschillende GB opslagruimtes. Wanneer je de Nord CE 2 gaat met een mooie korting aanschaft, is het handig om de Black Friday deals te checken! Zorg dus dat je jouw perfecte Black Friday deal snel vind!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 OnePlus Nord CE 2

We verwachten dat voornamelijk de kortingen op de voorganger van het toestel de OnePlus Nord CE 2 flink gaan stijgen tijdens Black Friday 2024. Zo is de verwachting dat er tientallen procenten kortingen worden weggegeven op de OnePlus Nord.

Beste Black Friday deals van eerdere edities

De beste deals onder de OnePlus aanbiedingen zijn hieronder opgesomd:

  • €130,- korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus zelf;
  • OnePlus 8 Pro van €999,- naar €839,-, dus 16% korting bij MediaMarkt;
  • Tot €150,- korting op de OnePlus 8 bij OnePlus zelf;
  • OnePlus 8 van €799,- naar €609,-, dus 23% korting bij Coolblue.

OnePlus producten

Natuurlijk zijn er ook andere OnePlus producten die je met een leuke korting tijdens een Black Friday deal kunt aanschaffen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de OnePlus 9, de OnePlus 8T en de OnePlus 8. OnePlus staat erom bekend dat ze zelf flinke kortingen weggeven tijdens Black Friday. Zo ontving je afgelopen jaren tot wel €150,- korting.

Huidige deals en acties

Meer smartphones vergelijken, zoals Samsung, Apple, Nokia en Xiaomi? Check dan de huidige deals in ons winkeloverzicht of tussen onze smartphone product deals!