black friday voetbalschoenen
voetbalschoenen

Voetbalschoenen Black Friday 2024

Of je nu op amateur of professioneel gebied voetbalt, goede voetbalschoenen zijn voor iedere voetballer een must-have! Je gebruikt ze meestal wekelijks en sport er intensief mee. Het is daarom belangrijk dat de voetbalschoenen wel tegen een stootje kunnen. Je wilt natuurlijk gewoon kunnen rennen, vallen en scoren zonder dat je schoenen te veel beschadigen! Tijdens Black Friday 2024 zijn voetbalschoenen erg gewild. We vertellen je graag meer…

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday voetbalschoenen

Op zoek naar nieuwe voetbalschoenen? Tegenwoordig is voetballen op kunstgras en op straat net zo populair als voetballen op gewoon gras. Toch zijn sommige voetbalschoenen beter geschikt voor op straat, of kunstgras dan andere schoenen. Het is dus slim om hier rekening mee te houden. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 voetbalschoenen

Naar onze verwachting is er volgend jaar weer rond de 20% korting op een groot aantal voetbalschoenen tijdens Black Friday. Dit kortingspercentage zagen we namelijk vorig jaar ook bij deze aanbieders van voetbalschoenen: Perry Sport en Aktiesport

Voetbalschoenen deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande jaren kon je van Black Friday tot en met Cyber Monday profiteren van toffe voetbalschoenen Black Friday sale. Check hier de beste Black Friday deals bij de sport winkels die voetbalschoenen in hun collectie hebben:

  • 20% korting bij Perry Sport op alles;
  • 20% korting bij Aktiesport op alle geselecteerde items;
  • En nog veel meer!!

Voetbalschoenen Nike

Als je één merk voetbalschoenen mag noemen dan is het waarschijnlijk wel Nike. Het populaire sportmerk Nike heeft jaarlijks tientallen nieuwe Nike voetbalschoenen, voor zowel natuurgras, kunstgras als straatvoetbal. Een voorbeeld is de populaire voetbalschoen Nike Mercurial. 

Voetbalschoenen zonder veters

Ben jij zo’n sporter waarvan altijd de veters los zijn? En gaat er geen wedstrijd voorbij zonder dat je aan de kant je veters hebt moeten strikken? Kijk dan eens rond bij Nike, Aktiesport of Perry Sport voor voetbalschoenen zonder veters. Scheelt je gedoe en geeft je meer plezier!

Voetbalschoenen kind

Het is belangrijk om sport te stimuleren. Doe dit door je kind op weg te sturen met de tofste voetbalschoenen. Met schoenen geïnspireerd door hun icoon Messi, Ronaldo en Neymar gaan ze op weg en winnen ze die wedstrijd!

Black Friday soorten voetbalschoenen

Glipt de schoen bij jou snel uit en wil je meer comfort tijdens het spelen? Dan zijn voetbalschoenen met sok een goede optie voor jou. Daarnaast kun je ook eens kijken voor voetbalschoenen zonder noppen of speciale voetbalschoenen voor kunstgras. 

Huidige deals en acties

Ben je eruit en weet je welke nieuwe voetbalschoenen het worden? Wacht dan even op Black Friday. Kijk voor de gaafste voetbalschoenen aanbiedingen op ons deal– en winkeloverzicht